Mešanje sporta i politike

Ne znam zašto mu je ovo trebalo.

Zašto se uvek meša sport i politika ? Dokle bre više ?
Sluzba je ta koja mesa sport i politiku u Srbiji, ne Stimac.

Svaka cast decku sto je jedan od retkih srpskih sportista danas koji je u stanju da ide protiv tih dominatnih narativa medju sportistima, koji redovno cute, iako znaju koju patologiju u srpskom sportu pravi Sluzba i politika. .

Svaka cast decku sto je jedan od retkih srpskih sportista danas koji je u stanju da ide protiv tih dominatnih narativa medju sportistima, koji redovno cute, iako znaju koju patologiju u srpskom sportu pravi Sluzba i politika. .
On treba da se posveti sportu a ne politici

Mnogo je bitno da se cuje glas javnih licnosti, svaki glas je sada bitan.

Verovatno mu doslo dotle ...eto kao i nama obicnim ljudima sto je prekipelo vise, neko ne moze vise da gleda i trpi nepravdu.
Zato sto je sprski sport zestoko, ali zestoko kontamiran.

I retki su oni koji smeju javno da kazu da srpskim sportom vlada teska patologija i bolest.

Sve to razumem ali .. druže .. gledaj svoju ženu i decu i zabole te patka

Ne znam zašto mu je ovo trebalo.

Zašto se uvek meša sport i politika ? Dokle bre više ?
Da,zato što tebi lično odgovara ovo goovno na vlasti,koje pomaže ciganima,nameštanjem svim živim i ne živim stvarima.
Da je situacija obrnuta,i ti bi izlazio na ulicu.
Svi cigani su prodane duše,ali doći će sve na svoje,otkriće se sve,bežaćete na sve strane

Verovatno mu doslo dotle ...eto kao i nama obicnim ljudima sto je prekipelo vise, neko ne moze vise da gleda i trpi nepravdu.
Ne znam ni da li je 'nepravda' prava rec.

Zamisli da se bavis profesionalnim sportom u Srbiji, i celog zivota ti te njuske iz kriminala, policije i politike prete, i izigravaju gazde i gospodare zivota i smrti, iako nemaju pojma sa zivotom kako voditi ozbiljan biznis. Parazitsko-kriminalna bagra.

I tako svaki dan, godinama.

To je po meni i vise od nepravde, to je bolest, patologija, blato, jad.

Da,zato što tebi lično odgovara ovo goovno na vlasti,koje pomaže ciganima,nameštanjem svim živim i ne živim stvarima.
Da je situacija obrnuta,i ti bi izlazio na ulicu.
Svi cigani su prodane duše,ali doći će sve na svoje,otkriće se sve,bežaćete na sve strane
Meni da smeta, ne bih otvarao ovu temu jer je, kao što vidiš, počelo sve više i više ljudi da ulazi u politiku

Gledam svoju porodicu i gledam sebe **** mi se za Srbiju **** mi se za Kosovo neka ide .....cekaj bre ljudi 30 % teritorije nam je otislo a nepovratno sigurno 10% ili oko 10 prodajom strancima kroz obradive povrsine.

Ne kapiras, postoje ljudi koji ne gledaju samo svoju gu.... i svoju porodicu, nismo svi od istog materijala.
A koga ću da gledam nego svoju porodicu prvo ?

Ako tom istom Štimcu ne odgovara u Srbiji, što je evidentno, što se onda ne pokupi i ode iz te iste Srbije pa kad režim koji mu odgovara dođe na vlast, da se vrati ...

Pa ako mi ta ista zemlja ne donosi dobro, što bi ja bio u toj zemlji
Ja živeo u Kanadi preko 20 godina i kad sam video da mi nije dobro, kupi prnje i Good Bye Charlie
..pa dobro Canada nije tvoja zemlja, pretpostavljam da je Srbija tvoja zemlja po defaultu kao i meni , ne mozemo sa takvim stavom i razmisljanjem nikad da sacuvamo drzavu.

..pa dobro Canada nije tvoja zemlja, pretpostavljam da je Srbija tvoja zemlja po defaultu kao i meni , ne mozemo sa takvim stavom i razmisljanjem nikad da sacuvamo drzavu.
.. ali moji preci su čuvali državu zvanu SFRJ dok je Sloba bio .. i šta su dobili ? orden da su bili tokom celog rata u Bosni na položaju ... Dejton potpisan i Good Bye ... Adios ...

Šta taj Štimac ima od toga što će sada biti protiv Vučića ?

Šta ćemo ako sledeća partija koja dođe na vlast nije opozicija nego neka još gora kao što se i desillo posle 5. oktobra ?

Nego me cudi kako neki obrazovani ljudi koji su ono pravnici, javne licnosti i mrtvi ladni kazu ma nema veze samo neka odu sa vlasti, pusticemo ih tek tako....nema pustanja nikoga, svako mora da odgovara i novac koji su pokrali mora da se vrati drzavi i narodu.

Back