- Poruka
- 39.528
Ne znam zašto mu je ovo trebalo.
Zašto se uvek meša sport i politika ? Dokle bre više ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sluzba je ta koja mesa sport i politiku u Srbiji, ne Stimac.
.. ali ovde pričamo o sportisti ..Ne, glavno je pitanje zasto se politika u sve mesa ali apsolutno u sve.
On treba da se posveti sportu a ne politiciSluzba je ta koja mesa sport i politiku u Srbiji, ne Stimac.
Svaka cast decku sto je jedan od retkih srpskih sportista danas koji je u stanju da ide protiv tih dominatnih narativa medju sportistima, koji redovno cute, iako znaju koju patologiju u srpskom sportu pravi Sluzba i politika. .
Verovatno mu doslo dotle ...eto kao i nama obicnim ljudima sto je prekipelo vise, neko ne moze vise da gleda i trpi nepravdu... ali ovde pričamo o sportisti ..
Zašto mu ovo treba ?
Zašto prosto se ne posveti porodici s obzirom da je (koliko znam) završio karijeru
Zato sto je sprski sport zestoko, ali zestoko kontamiran... ali ovde pričamo o sportisti ..
Zašto mu ovo treba ?
Zašto prosto se ne posveti porodici s obzirom da je (koliko znam) završio karijeru
U Srbiji je sport politika.On treba da se posveti sportu a ne politici
Mnogo je bitno da se cuje glas javnih licnosti, svaki glas je sada bitan.Sluzba je ta koja mesa sport i politiku u Srbiji, ne Stimac.
Svaka cast decku sto je jedan od retkih srpskih sportista danas koji je u stanju da ide protiv tih dominatnih narativa medju sportistima, koji redovno cute, iako znaju koju patologiju u srpskom sportu pravi Sluzba i politika. .
Verovatno mu doslo dotle ...eto kao i nama obicnim ljudima sto je prekipelo vise, neko ne moze vise da gleda i trpi nepravdu.
Zato sto je sprski sport zestoko, ali zestoko kontamiran.
I retki su oni koji smeju javno da kazu da srpskim sportom vlada teska patologija i bolest.
Da,zato što tebi lično odgovara ovo goovno na vlasti,koje pomaže ciganima,nameštanjem svim živim i ne živim stvarima.
Ne znam ni da li je 'nepravda' prava rec.Verovatno mu doslo dotle ...eto kao i nama obicnim ljudima sto je prekipelo vise, neko ne moze vise da gleda i trpi nepravdu.
Meni da smeta, ne bih otvarao ovu temu jer je, kao što vidiš, počelo sve više i više ljudi da ulazi u politikuDa,zato što tebi lično odgovara ovo goovno na vlasti,koje pomaže ciganima,nameštanjem svim živim i ne živim stvarima.
Da je situacija obrnuta,i ti bi izlazio na ulicu.
Svi cigani su prodane duše,ali doći će sve na svoje,otkriće se sve,bežaćete na sve strane
Ne kapiras, postoje ljudi koji ne gledaju samo svoju gu.... i svoju porodicu, nismo svi od istog materijala.Sve to razumem ali .. druže .. gledaj svoju ženu i decu i zabole te patka
A koga ću da gledam nego svoju porodicu prvo ?Ne kapiras, postoje ljudi koji ne gledaju samo svoju gu.... i svoju porodicu, nismo svi od istog materijala.
E zbog tog sebicluka nam je ovako, mi nikad necemo imati drzavu niti cemo je sacuvati , sa takvim stavom.A koga ću da gledam nego svoju porodicu prvo ?
Ako tom istom Štimcu ne odgovara u Srbiji, što je evidentno, što se onda ne pokupi i ode iz te iste Srbije pa kad režim koji mu odgovara dođe na vlast, da se vrati ...
Pa ako mi ta ista zemlja ne donosi dobro, što bi ja bio u toj zemljiE zbog tog sebicluka nam je ovako, mi nikad necemo imati drzavu niti cemo je sacuvati , sa takvim stavom.
..pa dobro Canada nije tvoja zemlja, pretpostavljam da je Srbija tvoja zemlja po defaultu kao i meni , ne mozemo sa takvim stavom i razmisljanjem nikad da sacuvamo drzavu.Pa ako mi ta ista zemlja ne donosi dobro, što bi ja bio u toj zemlji
Ja živeo u Kanadi preko 20 godina i kad sam video da mi nije dobro, kupi prnje i Good Bye Charlie
.. ali moji preci su čuvali državu zvanu SFRJ dok je Sloba bio .. i šta su dobili ? orden da su bili tokom celog rata u Bosni na položaju ... Dejton potpisan i Good Bye ... Adios .....pa dobro Canada nije tvoja zemlja, pretpostavljam da je Srbija tvoja zemlja po defaultu kao i meni , ne mozemo sa takvim stavom i razmisljanjem nikad da sacuvamo drzavu.