Modesti B.
gospođa Vineti
- Poruka
- 48.121
Kakva je čupavica!![]()
Medena je i besna i svu je ugnjavismo!

Evo dobila je drugaricu komsinicu preko zice; deda komsiji unuci doneli isto malo medeno, ko da sam ga ja birala!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakva je čupavica!![]()
Medena je i besna i svu je ugnjavismo!![]()
Evo dobila je drugaricu komsinicu preko zice; deda komsiji unuci doneli isto malo medeno, ko da sam ga ja birala!![]()
![]()
Pogledajte prilog 192893
Pa ovo nije mesanac![]()
Na sta tebi lici?
Mesanac je sedam kolena unazadiako svi predci su (kao i ona sada) odrastali u drustvu pedigriranih pasa, nista im to nije smetalo da ostanu to sto jesu: medeni, cupavi mesanci!
Pogledajte prilog 192960
Evo jos jednog, od tri bebe koje trenutno imamo.
Ovo im je mama: Tara
Pogledajte prilog 192962
Meni se skoro okucio od balkanke neki crni cupavi stvor,sa madjarskim pulenom se parila. Isti takav samo skroz crn i pomahnitaoNema ni mesec dana a vec trci,juri i jede sve zivo xD
Mesanac od mame balkanke i tate madjarskog pulIJA? Auh, to bih volela da vidim!Daj koju slicicu. Inace bebe balkanci i polu-balkanci su genijalci, moja cerka je ove "nase" od proslog leta nazvala Ljutkovici, kad im neko krene u susret njih 6toro se zalete lajuci, mislis, pojesce te, a mama im je bila "na hleb da je namazes"!
Jos malo, pa moracemo da ga poklonimo. Iako ce sigurno biti lepo cuvana kuca, bas se tesko rastajemo sa bebama.
Pogledajte prilog 195759