MEŠANCI

Hvala puno!:D
Ovo je Lea, prelepa mešanka pekinezera. Ove slike su nekako male, ali se valjda vidi. Ima 7 godina, a kod nas je još od rođenja (tj. njena mama Luna je bila naš pas, dok nije skoro uginula od bolesti ili starosti). Pravi je foto-model i imam gomilu njenih slika. Mislim da je izvukla najbolje od svakog roditelja, jer je dobila lepu čupavu dlaku na oca, a zahvaljujući majci nema onako tipično pekinezersku pljosnatu njušku i osetljive oči. Naravno, od svoje mame je dobila i crno krzno. Jako je simpatična i umiljata, pa je zato omiljena svima u porodici. Prema strancima nije tako blagonaklona i nije neobično ako, tako mala, pokuša da ujede nepoznatog koji dolazi na njenu teritoriju. Bila je jako tužna kad joj je majka uginula, ali nabavili smo joj novog cimera, mladog jazavičara(u stvari, nije baš rasan jazavičar), tako da je sada u redu.

Bas je slatka :D :D
Prava mala damica :D :D

Ovo su moj sin, moj kuchic koji je polu pit-bull (mama pit, tata nn lice) i mala gumena maca i oni su junaci jedne meni cudne priche: Elem, krenem ja sa sinom u shetnju, a on negde u dvoristu ispusti tu malu gumenu macu, sto ja naravno nisam primetila. Vracamo se posle nekog vremena, sin zaspao, ja se vec unapred nerviram kako ce pas blesavi sad skakati i lajati od srece i probuditi malca, otvaram kapiju, a pred kapijom on sedi sa tom igrackicom u zubima i cheka i daje mi je. Pogledam okolo - nigde parchica... uzmem onu prljavu i balavu macu i operem je - nigde ni jedna tackica od zuba. Mislim da svako ko ima pita ili bilo sta slichno moze lako da shvati koliko je to neobicno... on ludak samo jos kamen nije tim svojim ogromnim zubima smrvio, a sve od plastike mu je posebna poslastica i u roku od 2 minuta bude rastrgano na parchice velichine atoma, ali eto, Nikolinu igrachku je samo prichuvao i vratio.

avgust 09. 023.jpg

avgust 09. 026.jpg
:)

Ovo su moj sin, moj kuchic koji je polu pit-bull (mama pit, tata nn lice) i mala gumena maca i oni su junaci jedne meni cudne priche: Elem, krenem ja sa sinom u shetnju, a on negde u dvoristu ispusti tu malu gumenu macu, sto ja naravno nisam primetila. Vracamo se posle nekog vremena, sin zaspao, ja se vec unapred nerviram kako ce pas blesavi sad skakati i lajati od srece i probuditi malca, otvaram kapiju, a pred kapijom on sedi sa tom igrackicom u zubima i cheka i daje mi je. Pogledam okolo - nigde parchica... uzmem onu prljavu i balavu macu i operem je - nigde ni jedna tackica od zuba. Mislim da svako ko ima pita ili bilo sta slichno moze lako da shvati koliko je to neobicno... on ludak samo jos kamen nije tim svojim ogromnim zubima smrvio, a sve od plastike mu je posebna poslastica i u roku od 2 minuta bude rastrgano na parchice velichine atoma, ali eto, Nikolinu igrachku je samo prichuvao i vratio.

:heart::heart::heart:

Nasa kuca je mesanac pekinezera i japanskog cina. Negde sam vec opisivala kako pazi mog sina, ujutro mu skida pidzamu i kako je velika radost.
A ovde se vidi i kako je uzvraceno. Naime, kad se Mudrica razboleo, moj sin ga je uneo u krevet, pokrio i nije se micao od njega nekoliko dana dok kuca nije ozdravio, pa je bilo i ovakvih scena, kad zadremaju njuskica uz njuskicu.

Alex i bolesna Muca.JPG

Ja imam pitanje...Imam mesanku stara je oko 1,5 god,ali imam i Nemackog uvcara (zenka) i dosad su bile razdvojene.Sad hocu da ih spojim,ali se ova mesanka buni,dok je sa ovom drugom sve u redu jos je mlada i igrala bi se.Prestale su da se tuku ali jos uvek se nedruze i ljuta je na nju.Neda joj da joj pridje,ni da pridje njenom boxu...Samo udje u box i cuti.Sta vi mislite hoce li se zdruziti ili moram da ih razdvajam?

Ovo je Ruza koja je pre mesec dana dosla kod kafica gde ja radim.
Ocistio sam je od glista i dobila je vakcinu. Imam problem sa desnim okom ili je neko ujeo i izgrebao pa je bilo gnojavo, ali i to sam resio uz pomoc kapi, ali neznam da li ce progledati na to oko.
U svakom slucaju javite se ako neko hoce da je udomi idu hladni dani, a Ruza je veoma veselo kucence koje uz zalaganje gazde moze dosta stvari da nauci. Ja nemam uslova da je drzim imam labradora .... :(

Prilozi

• DSC00003.jpg
    DSC00003.jpg
    42,8 KB · Pregleda: 11
Ja imam pitanje...Imam mesanku stara je oko 1,5 god,ali imam i Nemackog uvcara (zenka) i dosad su bile razdvojene.Sad hocu da ih spojim,ali se ova mesanka buni,dok je sa ovom drugom sve u redu jos je mlada i igrala bi se.Prestale su da se tuku ali jos uvek se nedruze i ljuta je na nju.Neda joj da joj pridje,ni da pridje njenom boxu...Samo udje u box i cuti.Sta vi mislite hoce li se zdruziti ili moram da ih razdvajam?

Pocece oni postepeno da se druze :zper: :zper:
Ja imam 2 zlatna retrivera jednog od 8 godina i jednog od 8,9 meseci,a to je velika razlika :) U pocetku su se tukli i rezali jedan na drugog ali posle nekih mesec dana sve je bilo u redu moraju malo da budu zajedno i da naviknu na okruzenje drugog psa stalno :) Trebala si odmah da ih spojis i sad bi bila mirna situacija,znam da je tesko gledati kako se tuku i reze jedna na drugu ali to ce brzo proci morace da se naviknu na takav zivot a to je lako tako da nista ne brini :) Puno pozdrava pozzzz :bye:

Ovo je Ruza koja je pre mesec dana dosla kod kafica gde ja radim.
Ocistio sam je od glista i dobila je vakcinu. Imam problem sa desnim okom ili je neko ujeo i izgrebao pa je bilo gnojavo, ali i to sam resio uz pomoc kapi, ali neznam da li ce progledati na to oko.
U svakom slucaju javite se ako neko hoce da je udomi idu hladni dani, a Ruza je veoma veselo kucence koje uz zalaganje gazde moze dosta stvari da nauci. Ja nemam uslova da je drzim imam labradora .... :(

Stavrno bih volela da je neko usvoji ;)
Postavi njene slike i napisi sve sto si napiisao i ovde na usvajaliste i tamo ce se sigurno neko zainteresovati za nju :) Nadam se da ce naci dom u kojem ce je svi voleti :heart: :heart: Ja imam 2 zlatna retrivera tako da ne mogu da je uzmem :( Posto sam trebala da dobijem i treceg retrivera malog i slatkog ali nista od toga zato sto je covek koji nam ga je trebao dati rekao da ga je vec dao i da je zaboravio na nas ali nista eto tad sam shvatila da je moja ljubav prema psima ogromna i da je dobro sto nisam uzela treceg retrivera posto bi to bilo jakoooo puno obaveza oko njih trojice :cool: :cool: Zato su mi dosta njih dvojica :)

Back