mmicica
Veoma poznat
- Poruka
- 12.483
Divnoo izgleda da se bas zaljubio![]()
Vidi kako se maze i ljube (pravi zaljubljeni par)
Jedva cekam slikice malih staforada![]()
pozzzzzz![]()
Hvala ti draga moja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Divnoo izgleda da se bas zaljubio![]()
Vidi kako se maze i ljube (pravi zaljubljeni par)
Jedva cekam slikice malih staforada![]()
pozzzzzz![]()
Hvala puno!
Ovo je Lea, prelepa mešanka pekinezera. Ove slike su nekako male, ali se valjda vidi. Ima 7 godina, a kod nas je još od rođenja (tj. njena mama Luna je bila naš pas, dok nije skoro uginula od bolesti ili starosti). Pravi je foto-model i imam gomilu njenih slika. Mislim da je izvukla najbolje od svakog roditelja, jer je dobila lepu čupavu dlaku na oca, a zahvaljujući majci nema onako tipično pekinezersku pljosnatu njušku i osetljive oči. Naravno, od svoje mame je dobila i crno krzno. Jako je simpatična i umiljata, pa je zato omiljena svima u porodici. Prema strancima nije tako blagonaklona i nije neobično ako, tako mala, pokuša da ujede nepoznatog koji dolazi na njenu teritoriju. Bila je jako tužna kad joj je majka uginula, ali nabavili smo joj novog cimera, mladog jazavičara(u stvari, nije baš rasan jazavičar), tako da je sada u redu.
Ovo su moj sin, moj kuchic koji je polu pit-bull (mama pit, tata nn lice) i mala gumena maca i oni su junaci jedne meni cudne priche: Elem, krenem ja sa sinom u shetnju, a on negde u dvoristu ispusti tu malu gumenu macu, sto ja naravno nisam primetila. Vracamo se posle nekog vremena, sin zaspao, ja se vec unapred nerviram kako ce pas blesavi sad skakati i lajati od srece i probuditi malca, otvaram kapiju, a pred kapijom on sedi sa tom igrackicom u zubima i cheka i daje mi je. Pogledam okolo - nigde parchica... uzmem onu prljavu i balavu macu i operem je - nigde ni jedna tackica od zuba. Mislim da svako ko ima pita ili bilo sta slichno moze lako da shvati koliko je to neobicno... on ludak samo jos kamen nije tim svojim ogromnim zubima smrvio, a sve od plastike mu je posebna poslastica i u roku od 2 minuta bude rastrgano na parchice velichine atoma, ali eto, Nikolinu igrachku je samo prichuvao i vratio.
Evo ovako...da se pohvalim jutros oko sedam sati Flekica je postao tata.Kujica je ostenila sedam kucicai jedva cekam da idemo da ih vidimo.Slikacu ih pa postavljam slike
![]()
Ja imam pitanje...Imam mesanku stara je oko 1,5 god,ali imam i Nemackog uvcara (zenka) i dosad su bile razdvojene.Sad hocu da ih spojim,ali se ova mesanka buni,dok je sa ovom drugom sve u redu jos je mlada i igrala bi se.Prestale su da se tuku ali jos uvek se nedruze i ljuta je na nju.Neda joj da joj pridje,ni da pridje njenom boxu...Samo udje u box i cuti.Sta vi mislite hoce li se zdruziti ili moram da ih razdvajam?
Ovo je Ruza koja je pre mesec dana dosla kod kafica gde ja radim.
Ocistio sam je od glista i dobila je vakcinu. Imam problem sa desnim okom ili je neko ujeo i izgrebao pa je bilo gnojavo, ali i to sam resio uz pomoc kapi, ali neznam da li ce progledati na to oko.
U svakom slucaju javite se ako neko hoce da je udomi idu hladni dani, a Ruza je veoma veselo kucence koje uz zalaganje gazde moze dosta stvari da nauci. Ja nemam uslova da je drzim imam labradora ....![]()