Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala puno!
Ovo je Lea, prelepa mešanka pekinezera. Ove slike su nekako male, ali se valjda vidi. Ima 7 godina, a kod nas je još od rođenja (tj. njena mama Luna je bila naš pas, dok nije skoro uginula od bolesti ili starosti). Pravi je foto-model i imam gomilu njenih slika. Mislim da je izvukla najbolje od svakog roditelja, jer je dobila lepu čupavu dlaku na oca, a zahvaljujući majci nema onako tipično pekinezersku pljosnatu njušku i osetljive oči. Naravno, od svoje mame je dobila i crno krzno. Jako je simpatična i umiljata, pa je zato omiljena svima u porodici. Prema strancima nije tako blagonaklona i nije neobično ako, tako mala, pokuša da ujede nepoznatog koji dolazi na njenu teritoriju. Bila je jako tužna kad joj je majka uginula, ali nabavili smo joj novog cimera, mladog jazavičara(u stvari, nije baš rasan jazavičar), tako da je sada u redu.
Jede višnje?! Ne mogu da verujem! To još nisam videla! Mada...
Jedna kuja koju sam jako volela je jela limun, zelenu salatu, a kad vidi rotkvice, samo što nije piškila od sreće.
![]()
Neznam koji je albino u pitanju,iskreno i nerazumem se u to.Nije mesanac jer su mu oba roditelja americki stafordi ali nema papire jer mu ni majka nije imala pa se nismo ni trudili da ga nesto drzimo pod standardima jer nismo imali zelje da ga vodimo po izlozbama niti da mu sredjujemo papire.
Iskreno,malo ste me zatekle sa vasim komentarima jer i mi kao i svi drugi zelimo nasem dragom psu samo najbolje.Ali uslovi su takvi kakvi su i on se navikao na njih...nije imao drugog izbora.
Sto se stenaca tice mi bi imali dva da udomimo odmah ali pod uslovom da se pari sa kerusom iste rase.
Razmisljali smo i mi o tome sto si rekla sta posle sa njim ako mu se svidi da poludi ali opet nam ga je i zao.
Sorry što je moje pitanje izgledalo kao napad nije mi bila namera.Prosto pas na lancu me asocira na one jadne seljačke pse koje seljaci drže isključivo radi koristi i pri tome se užasno ophode prema psima.
Ma u redu je
Imamo troje dece od kojih najmladja ima 1,5 godinu,a posto je on veci od nje jos uvek ga se boji.
Samo da se pohvalim,Flekica se zaljubio
Na slici on je onaj beli sa leve strane,a cura je sa desne.
![]()
Imacemo kucice,male americke staforde
Kad stignu stavljam sliku.