Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bože, vidi se da je prava Maza!
Sekretarice, dugo te nije bilo. Kako je mačak?
i ova mala gore... Preslatka
srecica
Una voli da kopa u parku ispod klupe ili vec postojece rupe,koje je neki drugi pas iskopao
kad je bila mladja,jednom je kopala neku rupu i nesto mulja unutra,vidim ja...a sa ledja je gledam,pa ne vidim sta radi...i kako pridje neki pas,ona rezi...
i ja pridjem da vidim stra se desava,a ona lujka,kopa i kako nadje neku glistu,pojede je
lujka
Moja ne kopa, ona prethodna (mešanac labradora i ptičara jeste) a ova mala je fina po tom pitanju.![]()
Joj Mico Una je stvarno unikat.Ishrana joj je baš egzotična.
Dakle , psi ostaju psi bez obzira što smo odavno počeli da se družimo sa njima još se nije izgubilo ono iskonsko u njima.
Pogledajte kako su ljudi okrutni,kako mogu ovakve slatkise da bace.Danas sam ih videla.Neka deca kazu da ih je bilo 5-6.Ja sam videla dvoje ali je u tom trenutku naisla neka devojka i jednog uzela,a drugi je ostao.Ja bih ga rado uzela ali bi me moji izbacili iz kuce zajedno sa njim.Inace ovu travu su im stavila deca da jedu
![]()
Izvinjavamo se sto nismo ranije svratili.Sad smo razocarali Zone,Snoopy je zensko
Prvo smo mislili da je musko i dali joj ime Snoopy,ali posle se ustanovilo da je zensko pa je ostala Snoopy
Zone je bas slatka da je Snoopy musko imala bi lepu devojku
![]()
NaravnoPa dobro, nije decko, moze drugarica?![]()