MEŠANCI

fkruc1.jpg

Evo da se i mi pridružimo na našj temici.....:heart:

Una voli da kopa u parku ispod klupe ili vec postojece rupe,koje je neki drugi pas iskopao
kad je bila mladja,jednom je kopala neku rupu i nesto mulja unutra,vidim ja...a sa ledja je gledam,pa ne vidim sta radi...i kako pridje neki pas,ona rezi...
i ja pridjem da vidim stra se desava,a ona lujka,kopa i kako nadje neku glistu,pojede je :lol:
lujka

Una voli da kopa u parku ispod klupe ili vec postojece rupe,koje je neki drugi pas iskopao
kad je bila mladja,jednom je kopala neku rupu i nesto mulja unutra,vidim ja...a sa ledja je gledam,pa ne vidim sta radi...i kako pridje neki pas,ona rezi...
i ja pridjem da vidim stra se desava,a ona lujka,kopa i kako nadje neku glistu,pojede je :lol:
lujka

Joj Mico Una je stvarno unikat.Ishrana joj je baš egzotična. :lol:

Dakle , psi ostaju psi bez obzira što smo odavno počeli da se družimo sa njima još se nije izgubilo ono iskonsko u njima.

Izvinjavamo se sto nismo ranije svratili. :rumenko: Sad smo razocarali Zone,Snoopy je zensko :confused: Prvo smo mislili da je musko i dali joj ime Snoopy,ali posle se ustanovilo da je zensko pa je ostala Snoopy :roll: Zone je bas slatka da je Snoopy musko imala bi lepu devojku :)

Pogledajte kako su ljudi okrutni,kako mogu ovakve slatkise da bace.Danas sam ih videla.Neka deca kazu da ih je bilo 5-6.Ja sam videla dvoje ali je u tom trenutku naisla neka devojka i jednog uzela,a drugi je ostao.Ja bih ga rado uzela ali bi me moji izbacili iz kuce zajedno sa njim. :( Inace ovu travu su im stavila deca da jedu :roll:
12062009vbo.jpg

Pogledajte kako su ljudi okrutni,kako mogu ovakve slatkise da bace.Danas sam ih videla.Neka deca kazu da ih je bilo 5-6.Ja sam videla dvoje ali je u tom trenutku naisla neka devojka i jednog uzela,a drugi je ostao.Ja bih ga rado uzela ali bi me moji izbacili iz kuce zajedno sa njim. :( Inace ovu travu su im stavila deca da jedu :roll:
12062009vbo.jpg

pa sto ne uze i drugo? :(

Hvala puno!:D
Ovo je Lea, prelepa mešanka pekinezera. Ove slike su nekako male, ali se valjda vidi. Ima 7 godina, a kod nas je još od rođenja (tj. njena mama Luna je bila naš pas, dok nije skoro uginula od bolesti ili starosti). Pravi je foto-model i imam gomilu njenih slika. Mislim da je izvukla najbolje od svakog roditelja, jer je dobila lepu čupavu dlaku na oca, a zahvaljujući majci nema onako tipično pekinezersku pljosnatu njušku i osetljive oči. Naravno, od svoje mame je dobila i crno krzno. Jako je simpatična i umiljata, pa je zato omiljena svima u porodici. Prema strancima nije tako blagonaklona i nije neobično ako, tako mala, pokuša da ujede nepoznatog koji dolazi na njenu teritoriju. Bila je jako tužna kad joj je majka uginula, ali nabavili smo joj novog cimera, mladog jazavičara(u stvari, nije baš rasan jazavičar), tako da je sada u redu.

Prilozi

• P5080039.jpg
    P5080039.jpg
    35,5 KB · Pregleda: 12
  • P5080019.jpg
    P5080019.jpg
    29,6 KB · Pregleda: 14
  • P5080038.jpg
    P5080038.jpg
    35,2 KB · Pregleda: 11

Back