MEŠANCI

dsc03574gj3.jpg

Lora
Sasvim malo je porasla.

Hvala vam kumo i Mili. :D
Marko.
Možda da mu ofarbaš nos markerom. :lol:
Šalim se malo.Kao što je Mili rekla ništa strašno.Upravo je zbog te tačkice specifičan i poseban.

Alal da li sam ti već rekla da imaš fancy mešanca.(fancy upotrebljeno u pravom smislu te reči).

Hvala vam kumo i Mili. :D
Marko.
Možda da mu ofarbaš nos markerom. :lol:
Šalim se malo.Kao što je Mili rekla ništa strašno.Upravo je zbog te tačkice specifičan i poseban.

Alal da li sam ti već rekla da imaš fancy mešanca.(fancy upotrebljeno u pravom smislu te reči).

hvala :heart:

inace :lol: sminkamo ga za kamere i obavezno mu sklanjamo (fancy) bale sa njuske za snimanje :lol: salim se gica je moja lutkica, al da je balav kad njuska balav je :confused:

nego svi nam drobe kako nam je gile mrsav... ja prosto mislim da mu je metabolizam ubrzan i da je takakv kakav je ok, jede fino, nit se goji nit mrsavi, ociscen... vet nam kaze da je tezina ok. sta vi mislite?

Evo šta ja mislim i da mu ne sklonite bale Gile bi i dalje imao fancy držanje (stav) prema tome ne mislim da je mršav prosto je takve konsitucije.Premda ja sam uvek imala trip da su mi životinje mršave (ranije sam imala mačke) i danas ga imam tako da Lada ima malo više kila (3 kg više),a vidi se na slici da Lora ima stomačić.Još nešto nisam ja neki stručnjak za pse,ali očigledno mi je kada vidim njegove
slike da je Gile jedan negovan i pre svega voljen pas.

Back