MERCEDES

• Začetnik teme Začetnik teme Senta
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
240D je OM616 motor i u pocetku je imao 65, a kasnije 72 ks.

80 kw, tj 109 ks imaju 230 i 200, koji ga je fakticki nasledio. Vecu snagu od te imaju 300 Turbodizel, 230E, 250, 280 i 280E (125, 136, 140, 155 i 180 ks).

Ja sam danas dobio ovo da se vozikam,CLK 200,kompresor,automatik.Bolestina od auta
Image308-1.jpg

Valja li ovaj auto cemu? Dolazi ljeto a ono trazi neku promjenu... :D Nameracio sam se nekom cabrioletu pa i ovakav model dolazi u obzir ali se nikad sa njime nijesam sreo...
od vrlina... ok motor... neobično oštar za jednog mercedesa...
od mana... skučen unutra... mislim da u golfu ima više mesta... troši desetak litara
a o ukusima se ne raspravlja... meni je lep

I ferari trosi toliko kad ga vozis 30 na sat,a to nije auto koji se 30 vozi.isto tako ni ovaj mercedes nije da se vozi 100 kad moze da se vozi 200+.e sad sto ce on od 1800 kubika pocepati nekog dizela od 2500 je druga stvar,ipak je sportski motor i 10 litara potrosnje je nebuloza.

Ja zivim od starog pravila - il si bos il si hadzija ;)

Ako vec vozim 200 Kompressor (da se razumemo, imati bilo koji CLK nije mala stvar) i pritom stedim na registraciji i odrzavanju, zasto ne bih stedeo i na gorivu? 500 ili AMG je vec druga prica, na 1000 evra registracije i ko zna koliko odrzavanja benzin je najmanji problem.

I ne razumem tu averziju prema plinu - svi mi imamo 40 dinara za kartu, ali se bez obzira na to svercujemo u GSP-u ;)

Back