pa to je meckina greska,to sto nije proizvodila 190 coupe,bio bi hit nad hitovima u to vreme.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kolega jomini je danas sedeo i čačkao McLaren SLR... Fotografije i snimci večeras. hehehe![]()
Odlikaš, ko drugi...![]()
Auto je na probi kod vlasnika moje firme. Hteo da se unapredi sa SL 500 kompresora na ovo... Uz malo sreće, možda se provozam ovih dana ako ga ne vrati pre toga.cek, ti radis u nekom servisu? gde si naisao na slr?
Auto je na probi kod vlasnika moje firme. Hteo da se unapredi sa SL 500 kompresora na ovo... Uz malo sreće, možda se provozam ovih dana ako ga ne vrati pre toga.
Auto je na probi kod vlasnika moje firme. Hteo da se unapredi sa SL 500 kompresora na ovo... Uz malo sreće, možda se provozam ovih dana ako ga ne vrati pre toga.
U poređenju s ovim verovatno se oseti razlika. Ipak je ovo trkač i ništa drugo. Ima valjda 620ks, a postoji i 722 edition...M'da... SL 500 je mnogo bolji za naše puteve, gorivo, servise...
![]()
Možda za SL 500.najlepsi mercedes...jos mi reci da je crn i krem enterijer!?
kako 355? mislio sam da je oko 330 v max?!
NS-BG. Juče popodne. Ne treba mu puno mesta ubeđen sam. Navukao ga i posle laganica, nekih 250...a gde ga terao 355 tvoj gazdo!?
To još nemam... Valjda će mi se posrećiti, ali sumnjam jer mislim da će ga vratiti za koji dan.Batali ti to, nego daj nama neke akcione klipove, kako to čudo ide.![]()
NS-BG. Juče popodne. Ne treba mu puno mesta ubeđen sam. Navukao ga i posle laganica, nekih 250...![]()
Da, to će sigurno da se desi.sta je to?
pusti voznju u njemu kao suvozac, pitaj gazdu za krug![]()