MERCEDES

• Začetnik teme Začetnik teme Senta
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...a uspeo sam da nadjem i dokaz ;)

galerieMercedes-w123-230-coupe-zrHN.jpg

Pre neki dan snimim mercedesa ispred Direkcije za Puteve u Beogradu.
Nista specijalno - crni, zatamnjena stakla, drzavni sluzbeni auto... ali pise nesto, ne znam ni ja sta znaci "V12 biturbo" i jos nesto na kocionim klestima "AMG". Bog ce ga znati sta mu to sve znaci. Mecka k'o mecka... ;)

Salim se malo. USRO SAM SE KAD JE UPALIO! A ja stojim pored njega i kao gledam neke papire po fascikli, a ruke mi se tresu...Kao ne interesuje me auto uopste... :(

Mora da je S600 tj AMG S65, ovaj poslednji (sica oko 2 tone).
Tvrde da je ubrzanje 0-100kmc ispod 5sekunde.

Mislim da je osecaj u S600 ako ga nagazis isti kao da sedis u fotelju dnevne sobe a cela kuca ubrzava...

Sinoć ja u gradu i stojim na semaforu. Kad odjednom VROOOM, onako duboko, ali do bola. Ja se lagano okrenem, kad iza mene crno, veliko... Mudro (ali veoma mudro) sam se sklonio u stranu da pustim da TO prođe. Ljudi... Crni S 65 AMG... Krme debelo ogromno... Na boku piše V12 biturbo....
I dade on gas, šta da vam kažem za scenu? Potmula buka, grmljavina, užas jedan. I ode, a ja pao u bedak, nije mi dobro bilo. Ali uopšte... :sad2:
Poleteo je on fino, ali nije isto da gledaš normalan auto kad ubrzava, i kad gledaš ONO!!!
Nemam reči...

Mudro (ali veoma mudro) sam se sklonio u stranu da pustim da TO prođe. Ljudi... Crni S 65 AMG... Krme debelo ogromno...

:rotf: :rotf: :rotf: kad bi ti samo znao koliko sam se smejao na tvoj post jomini... :rotf: pazi ti njega što se 'mudro' sklonio.. skoro da dođe kao 'pokorno' :lol: :lol: :lol: i ono 'krme debelo ogromno' najbolje opisuje ono što si video.. ali lepotan je.. ili kako bi ti amerikanci rekli 'lepotica' :lol: :lol: :lol:

Sinoć ja u gradu i stojim na semaforu. Kad odjednom VROOOM, onako duboko, ali do bola. Ja se lagano okrenem, kad iza mene crno, veliko... Mudro (ali veoma mudro) sam se sklonio u stranu da pustim da TO prođe. Ljudi... Crni S 65 AMG... Krme debelo ogromno... Na boku piše V12 biturbo....
I dade on gas, šta da vam kažem za scenu? Potmula buka, grmljavina, užas jedan. I ode, a ja pao u bedak, nije mi dobro bilo. Ali uopšte... :sad2:
Poleteo je on fino, ali nije isto da gledaš normalan auto kad ubrzava, i kad gledaš ONO!!!
Nemam reči...

smorio si se? :D

tvoj auto je brzi i bolji od 90% automobila korisnika foruma :D

tako da se najpre ja smorim sto nemam 250konja na 4x4 :D

OFF: jedan moj drug je imao golf II 230konja. G60. Radjeno je sve maximalno u CH. Cak je imao i bord kompjuter.

:rotf: :rotf: :rotf: kad bi ti samo znao koliko sam se smejao na tvoj post jomini... :rotf: pazi ti njega što se 'mudro' sklonio.. skoro da dođe kao 'pokorno' :lol: :lol: :lol: i ono 'krme debelo ogromno' najbolje opisuje ono što si video.. ali lepotan je.. ili kako bi ti amerikanci rekli 'lepotica' :lol: :lol: :lol:

Stvarno je moćan, u svakom smislu.

Ko drukčije kaže,
Kleveće i laže.
:D

Back