gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
Da...pogotovo na oldtajmeru...
Jeste da imaju para, ali ovo je još jedan dokaz da nemaju ukusa...
Jeste da imaju para, ali ovo je još jedan dokaz da nemaju ukusa...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pre neki dan snimim mercedesa ispred Direkcije za Puteve u Beogradu.
Nista specijalno - crni, zatamnjena stakla, drzavni sluzbeni auto... ali pise nesto, ne znam ni ja sta znaci "V12 biturbo" i jos nesto na kocionim klestima "AMG". Bog ce ga znati sta mu to sve znaci. Mecka k'o mecka...
Salim se malo. USRO SAM SE KAD JE UPALIO! A ja stojim pored njega i kao gledam neke papire po fascikli, a ruke mi se tresu...Kao ne interesuje me auto uopste...![]()
Mislim da je osecaj u S600 ako ga nagazis isti kao da sedis u fotelju dnevne sobe a cela kuca ubrzava...
Ovo mu stoji kao piletu ...
Mercedes ML320 nije los...........
Ovaj SLS udara na R8, a? Zna li se koji će motori da budu?
meclaren mercedes sls
![]()
Mudro (ali veoma mudro) sam se sklonio u stranu da pustim da TO prođe. Ljudi... Crni S 65 AMG... Krme debelo ogromno...
Sinoć ja u gradu i stojim na semaforu. Kad odjednom VROOOM, onako duboko, ali do bola. Ja se lagano okrenem, kad iza mene crno, veliko... Mudro (ali veoma mudro) sam se sklonio u stranu da pustim da TO prođe. Ljudi... Crni S 65 AMG... Krme debelo ogromno... Na boku piše V12 biturbo....
I dade on gas, šta da vam kažem za scenu? Potmula buka, grmljavina, užas jedan. I ode, a ja pao u bedak, nije mi dobro bilo. Ali uopšte...
Poleteo je on fino, ali nije isto da gledaš normalan auto kad ubrzava, i kad gledaš ONO!!!
Nemam reči...
Cak je imao i bord kompjuter
![]()
![]()
kad bi ti samo znao koliko sam se smejao na tvoj post jomini...
pazi ti njega što se 'mudro' sklonio.. skoro da dođe kao 'pokorno'
![]()
![]()
i ono 'krme debelo ogromno' najbolje opisuje ono što si video.. ali lepotan je.. ili kako bi ti amerikanci rekli 'lepotica'
![]()
![]()
![]()