MERCEDES

• Začetnik teme Začetnik teme Senta
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Grba 190, i to prilicno ocuvan

foto0252qt1.jpg

Iako Mercedes nije na glasu kao firma koja voli da eksperimentiše, dešavalo se i to:

c111b-1.jpg

Bilo je 1968. ideja da se tu ubaci i Wankel, ali je na kraju ipak prevagnulo mišljenje da je bolji DB motor 5,6L 300ks. Mogao je ići do 300km/h ( u to doba nije bilo elektronskih blokada).

To je kod nas retkost, ali je lepo videti...čovek sa stilom, vozi šmekeraj od automobila, makar bio oldtajmer...

potpunu si u pravu.i sam bi radije vozio auto malo stariji ali sa smekom nego neku nafilovanu makinu sto bi rekli islandjani da je spejsi iznutra.gledo sam vec nesto ovde a da nije skupo.probacu ih postaviti na deo za amerikance ako uspijem da odgonetnem imageshack.nesto me zajebava.

ma jok ,nista! nesto ne valja jer ne mogu ni narezivati vise.a ni fajlovi neki se ne otvaraju.. neki dan mi je pao laptop sa stola kad sam zapeo za kabel.ko zna sta se desilo.mislio sam postaviti dva buick-a jedan 77.a drugi 95.godiste sto sam gledao na placu.

Strane tablice su,mislim da je malo preko pa malo svrati ovde jer je ne vidjam cesto.
A ima jedna koja vozi samo mercedese,na tablicama joj pise Marnela i svaki put dodje sa sve besnijim modelom.Svi iscekujemo SLR jedan dan :lol:

Back