HEMI 426
Poznat
- Poruka
- 9.436
W108 6,3 je imao vazdusno ogibljenje kao 600 i 600 Pullman
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HEMI 426:W108 6,3 je imao vazdusno ogibljenje kao 600 i 600 Pullman
Sikorsky:Da li postoji kao sto sm procitao Mercedes 124 iz 1989 sa euro 3 motorom?
to tako ispada da sam smarao ljude ali sam postavljao novu temu,sa drugim naslovom ali iste sadrzine,ostalo je bila volja operatera da ostavi moju temu koju je ubacio u Mercedesyugo 45:a sto lepo ne odes u predstavnistvo mercedesa pa lepo pitas ljude jer ovde ti kao sto si primetio niko ne zna ili nece da ti kaze
do sad si pitao bar jedno3-4 puta to ti valjda nesto govori
predstavnistvo je na novom beogradu preko puta imt i fob:shock:
pa je Jelinek smislio da se zovu Mercedes
da... poslednjih godina prestižno prevozno sredstvo braće roma
Zar ćeš posle pontona da sedaš bre u 123jku...:shock: ne zaiebavaj...8)
hehe dole oko Trstenika i Krushevca 123 zovu ciganska radost.Shta mislite shto?
Ja lichno obozavam mercedesa,zelja mi je da imam jednog 190 2.5L 16V sa 235hp.Pravo ime Evolution II iz 1992.
A san mi je da imam jednog E55 AMG.
Da,bapravljeno ih samo 502 komada,u stvari oni su napravljeni da se trkaju u reliju,ali ih je Audi zeznuo sa quatro sistemom odnosno vucha na sva chetri tochka tako da su ovi iz Mercedesa digli ruke i napravili aute za privatne svrhe.Danas ti Evo II kostaju oko 35000 do 45000 evra.To čudo je vozio pokojni Senna. Inače, mislim da je napravljena limitirana serija, a shodno tome cena mu je ogromna. Tako da sam čvrsto uveren da je to samo san i za mnogo, mnogo bogatije od nas.