MERCEDES

• Začetnik teme Začetnik teme Senta
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
5729565443_d71ba3b849_z.jpg

5729565267_9207709062_z.jpg

4197130328_29a687f67e_z.jpg

4188617522_c3acdf7973_z.jpg

3740128199_46b931e8af_z.jpg

5380284695_b304e48675_z.jpg

5729565661_a386555294_z.jpg

Mercedes-Benz predstavio parfem

mercedes%20parfem.jpg

Ne, ovo nije šala. Mercedes-Benz je za pripadnike jačeg pola predstavio nešto neobično, drugačije – novi parfem koji su jednostavno nazvali "Mercedes-Benz Perfume“.

Novi miris premijerno je predstavljen na nedavno održanom TFWA World Exhibitionu u francuskom Kanu. Zanimljivo, i na ovaj "model“ moraćete da sačekate, jer će se na tržištu pojaviti tek u prvoj polovini 2012. godine.

Ovaj miris je osmislio i sastavio Olivier Cresp (Firmenich), a ovaj miris će biti dostupan u više varijanti – kao miris, losion posle brijanja, dezodorans, te šampon za kosu i telo, odnosno tuširanje.

Kompanija je već ranije ponudila ekskluzivni parfem koji je bio vezan uz Maybach modele, kao i uz Mercedes-Benz S 600 Pullman.

Mercedes-Benz CLK je zakon , ja ga imam i osim navigacije , ni jednu manu nema !!! :)
KOje ti je godiste?CLK je lep auto samo meni je mali :) takodje veruj mi ne propustas mnogo sto nemas navigaciju,bolje kupi garmina ili tomtom koji je 100 puta bolji od najmodernije ugradjene navigacije za koju CD sa kartama kosta oko 130 eura,tako kad ti karta zastari ti vidi sta ces.

KOje ti je godiste?CLK je lep auto samo meni je mali :) takodje veruj mi ne propustas mnogo sto nemas navigaciju,bolje kupi garmina ili tomtom koji je 100 puta bolji od najmodernije ugradjene navigacije za koju CD sa kartama kosta oko 130 eura,tako kad ti karta zastari ti vidi sta ces.
po meni najkvalitetnija Garmin navigacija...

premier%204509%20slr%201.jpg

premier%204509%20slr%2011.jpg

Japanski tjuner Premier4509 je za predstojeći Toyko Auto Salon tjunera pripremio novi tjuning kit za SLR McLaren, a biće ponuđen u ograničenoj seriji od 30 komada.

Kit od ugljeničnih vlakana između ostalog sadrži izmenjeni prednji branik sa spojlerom, set pragova, zadnji branik i spojler na prtljažniku, a na raspolaganju je i novi set točkova.

zavisi koja je navigacija... sve je do kvaliteta i do proizvodjaca.. ako je neka pijacna onda ne vredi... :D al ko bi zaboga stavio pijacnu navigaciju u takav auto z:p

Pa navigacija je Mercedesova original , ali pošto je moja Mečka sada već zastarela 2001-o godište, CD sa mapom Srbije nigde ne mogu da nađem ...
Ma jeste da mi navigacija nije neohodna , baš kad ne mogu da se snađem ja koristim Garmin preko fona , ali me bode u oči to što je nemam u autu , ne radi mi ni telefon , a ni TV-e , nije da je auto Bog zna šta , ali je poprilično lep i smeta mi što nerade te sitnice ...

Back