MERCEDES

• Začetnik teme Začetnik teme Senta
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja kad sam video ova tri stara GullWing-a bukvalno sam odlepio.
Inace Mercedecs je prvi auto koji sam ikad vozio ali nemam neke simpatije prema njihovim novijim modelima.
Ove replike bi tako rado posedovao ali ipak pocetna cena je od 165.000EUR i samo ro komada moze da ih naprave u jednoj godini sto je ipak malo mnogo s bozirom da se radi o plasikaneru.

Kad bi negde nasao skoljku GullWing-a lako bi se skinuo kalup i od karbona napravilo nesto slicno ovom.

Poslednja izmena:
carlsson%20mercedes%20s%2011.jpg

carlsson%20mercedes%20s%201.jpg

Mercedes-Benz Museum

Muzej Mercedes-Benza se nalazi u Stuttgartu u Nemackoj. Celi projekat je zavrsen tokom 2006. godine od strane UN Studia. Prilikom otvaranja muzej je posedoavo 160 vozila, ali vremenom taj broj varira. S obzirom da ovaj muzej ima za namenu da prezentuje marku Mercedes-Benza posetiocima iz celog sveta omogucena je besplatna audio pomoc na vise jezika. Tokom 2007. godine muzej je posetilo preko 800,000 ljudi iz celog sveta.

Ukoliko vas interesuju tehnicke karakteristike ovog remek-dela mozete posetiti link ispod:
http://www.specifier.com.au/pastissues/9592/The-Benz.html

Virtuelna poseta Muzeju putem linka ispod:
http://www.mercedes-benz-classic.co...en/mpc_home/mbc/home/museum/virtual_tour.html

Nekoliko video clipova posvecenih Mercedes-Benz Muzeju:

Što su grdna ova auta ovako zamaskirana ...

A S klasi nikako ne stoje nazad male štope ....

Ovo oni namerno da bi zbunili slucajne ili namerne paparaco (voljo djokare kon mio kaco) kao i da kinezi i koreanci (nekda i konkurencija) ne bi provalili dizajn sledeceg modela.

Gore pise da se radi o S klasi za 2013... sumnjam... mozda samo plasticna operacija sadasnje S-klase kada prodje pola zivota (nekog modela) i prodaja padne

MINIKA...

Imao je moj cale dugo godina tako da je to meni bio prvi auto koji sam ikada vozio. Savrsen auto,

Nego, jeste li primetili na ovoj slici kako Gazela izgleda??

Nova..

Ni jedna rupa, ni jedna pukotina, sve na svom mestu. Stvarno nestvarano...

Back