MERCEDES

• Začetnik teme Začetnik teme Senta
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
carlsson2-1.jpg

moze li mi neko reci razlike kod C 180 do 2003. godine i od 2004. godine naovamo, te lose osobine ukoliko postoje...

lose osobine ne znam, to su ti razlika koje valjda i sam znas, redizajn tog modela, unutrasnjos kontrolna tabla,branike napred,nazad,faorovi(nisu zamuceni).... e sada sta je bilo lose kod tog modela ne znam , mozda je i bilo nesto lose pa su sa tim rediza.i poboljsali, znam da su i motori dobili jacu konjazu, pr.220cdi je imao 143ks redizaj od 04 150ks...itd.

Zato gledam ovih dana neke c123, kao najrealnije varijante, dok se resim Fiata, a pitanje je i koliko ce Scirocco ostati...

c123 i ja jurim kako je krenulo, a pada mi na pamet da ikako uspem da nadjem 200 kompressor za neke pare, zbog registracije, a da 230 ili 230E motor odlozim negde... Ima ih u Beogradu nekoliko, mogu ti preporuciti jedan na Konjarniku kod Vera, al nemam pojma odakle si ti :D

Nije mi želja a ni namera da se vi ljubitelji mercedesa naljutite, ali japanski Leksus je tehnički superiornije vozilo u odnosu na Mercedes i ja bih se pre odlučio za neki model japanske marke nego za Mercedes.
Šta vi mislite o tome?

Nije mi želja a ni namera da se vi ljubitelji mercedesa naljutite, ali japanski Leksus je tehnički superiornije vozilo u odnosu na Mercedes i ja bih se pre odlučio za neki model japanske marke nego za Mercedes.
Šta vi mislite o tome?

Prvo, Mercedes je firma sa tradicijom od 125 godina, a Lexus je osnovan kad, pre 20?
Drugo, Mercedes-Benz je Mercedes-Benz, a Lexus je Toyota.
Trece, Mercedes ima daleko siru paletu motora i opreme, a to se u premium klasi itekako ceni.
I tako dalje.

Mecka je Mecka. ;)

Prvo, Mercedes je firma sa tradicijom od 125 godina, a Lexus je osnovan kad, pre 20?
Drugo, Mercedes-Benz je Mercedes-Benz, a Lexus je Toyota.
Trece, Mercedes ima daleko siru paletu motora i opreme, a to se u premium klasi itekako ceni.
I tako dalje.

Mecka je Mecka. ;)

Sve je to ok, ali toyota je vodeći svetski proizvođač vozila a to nešto govori o kvalitetu samih vozila. S druge strane toyotinom razvoju hibridnog pogona nijedan svetski proizvođač ne može ni da priđe. I ako bih birao između Leksusa i Mercedesa uvek bih pre izabrao Leksusa. Svaka čast na tradiciji ali od toga se ne živi.

A od hibrida se ima šta? Sem ako držiš servis, onda svaki dan zahvaljuješ Bogu na hibridima...
Dalje, to što je Toyota vodeća znači da je najmasovnija - folklorwagen.

Btw, koliko se CO2 ispusti u atmosferu pri pravljenju jednog Priusa, toliko se ispusti za 8 Jeep Wranglera.
Ju, što smo zeleni, ha?

Back