- Poruka
- 491
Pa može 90 stepeni i na 124-ci, čak i na 123-ci?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moze li mi neko reci razlike kod C 180 do 2003. godine i od 2004. godine naovamo, te lose osobine ukoliko postoje...
moze li mi neko reci razlike kod C 180 do 2003. godine i od 2004. godine naovamo, te lose osobine ukoliko postoje...
Ovaj od 2004 pa na ovamo, vozim ja. Moj je 2005, c200 cdi sa 120 ks... apsolutno nikakvih problema nisam imao ...
Zato gledam ovih dana neke c123, kao najrealnije varijante, dok se resim Fiata, a pitanje je i koliko ce Scirocco ostati...
Nije mi želja a ni namera da se vi ljubitelji mercedesa naljutite, ali japanski Leksus je tehnički superiornije vozilo u odnosu na Mercedes i ja bih se pre odlučio za neki model japanske marke nego za Mercedes.
Šta vi mislite o tome?
Prvo, Mercedes je firma sa tradicijom od 125 godina, a Lexus je osnovan kad, pre 20?
Drugo, Mercedes-Benz je Mercedes-Benz, a Lexus je Toyota.
Trece, Mercedes ima daleko siru paletu motora i opreme, a to se u premium klasi itekako ceni.
I tako dalje.
Mecka je Mecka.![]()
Nije mi želja a ni namera da se vi ljubitelji mercedesa naljutite, ali japanski Leksus je tehnički superiornije vozilo u odnosu na Mercedes i ja bih se pre odlučio za neki model japanske marke nego za Mercedes.
Šta vi mislite o tome?
Šta vi mislite o tome?
Japan i luksuz nikada nece ici zajedno.