To onaj šeik što ima 150 rolsova, i 300sportskih auta....među kojima i ferari karavan?
Inače, koji su podatci za taj S73?
Inače, koji su podatci za taj S73?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Istina,ima da se izabere sa AMG paketom opreme bilo koji Merc koji se kupuje nov.Koliko ja znam, sad kod novijih mercedesa možeš da uzmeš ( naručiš ) običan mercedes, sa fabričkim motorom, a AMG opremu
Istina,ima da se izabere sa AMG paketom opreme bilo koji Merc koji se kupuje nov.
Glupo ili ne to ne znam,pozadi moze da ti stoji AMG ali vrlo lako se vidi da to nije pravi AMG jer nema dole kraj prednjih vrata da mu pise V8 kompresor,nema duple izduve nazad itd.To je glupo. Kupis E220CDI AMG![]()
Glupo ili ne to ne znam,pozadi moze da ti stoji AMG ali vrlo lako se vidi da to nije pravi AMG jer nema dole kraj prednjih vrata da mu pise V8 kompresor,nema duple izduve nazad itd.
Dobro je to sto ima u njemu svu opremu sto i pravi AMGovi imaju.
A zanimljivo mi je uvek bilo sto taj auto ne izgleda nista posebno od obicnih modela iste klase.I jos uvek me fascinira kako su uspeli da naprave zivotinju od auto jos pre 15 godina ovi iz Brabusa.
pa o cemu vi pricate ljudi!? jedan je mercedes a svi drugi su auti!!!
dobijas rep za ovo![]()
Suzuki SJ... maskiran naravnokoji je ovo suv
Suzuki SJ... maskiran naravno