Mentalitet Srba

Da li ste zadovoljni mentalitetom srpskog naroda?

• Jesam

glasova: 53 26,9%
  • Nisam

glasova: 139 70,6%
  • Nemam stav

glasova: 12 6,1%

• Ukupno glasova
    197
1454643

Срби не подносе ничију власт, чак ни себи самима камо ли туђину. Борба за власт нас је највише коштала у историји. Не постоји властољубивији народ од Срба. Само велика сила од човека може да уједини Србе, а последњи такав је био Душан Силни......и наше властољубље се управо показује након његове смрти где уместо да се одржи царевина велможи је искидаше на комаде. "Боље први у селу него бити један од неколико"...то је менталитет Срба.

Poslednja izmena:
Срби не подносе ничију власт, чак ни себи самима камо ли туђину. Борба за власт нас је највише коштала у историји. Не постоји властољубивији народ од Срба. Само велика сила од човека може да уједини Србе, а последњи такав је био Душан Силни.

Potpuna laz. Srbi vole da budu pod neciju vlast vise no iko. Zato uvijek glasaju za diktatore i idolizuju ih.

Potpuna laz. Srbi vole da budu pod neciju vlast vise no iko. Zato uvijek glasaju za diktatore i idolizuju ih.
Ви бивши Срби сте типичан пример тог српског менталитета "боље бити први у селу него један од неколико"....... Твој Мило је типичан пример како се од великосрбина постаје властољубац који би за власт урадио све.

Ви бивши Срби сте типичан пример тог српског менталитета "боље бити први у селу него један од неколико"....... Твој Мило је типичан пример како се од великосрбина постаје властољубац који би за власт урадио све.

Mi smo vazda slobodni i ponosni, ka sokolovi. Vi mozete samo da nam se divite 🦅 🇲🇪

Mi smo vazda slobodni i ponosni, ka sokolovi. Vi mozete samo da nam se divite 🦅 🇲🇪

Mi imamo plemenski sistem, mnogo je drugacije.

Ovo je veoma netacno. Nasa kultura je mnogo kompleksnija od vase.

Bez obzira koliko puta crnogorcima daš priliku da se isprave i prikažu u boljem svetlu uvek na kraju potvrde svaku "predrasudu" o Crnogorcima. :D

Jedino tačno jeste da Crnogorici još uvek nisu prerasli plemenski nivo i plemenski mentalitet... i naravno veoma kompleksnu plemensku kulturu. :mrgreen:

Back