Bambi
Elita
- Poruka
- 19.314
Nema ni one lepotice Schatze. Divne je fotke pravila.I meni. Vozili smo se na motoru po NS jednom, steta trebali smo cesce.
Ne vidjam ni Rahelu ni Jean :/
Ostali samo mi pilići.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema ni one lepotice Schatze. Divne je fotke pravila.I meni. Vozili smo se na motoru po NS jednom, steta trebali smo cesce.
Ne vidjam ni Rahelu ni Jean :/
Da, zvala me je u Kanadu al nikada nisam otisao <3 :/Nema ni one lepotice Schatze. Divne je fotke pravila.
Ostali samo mi pilići.
Joj, ja bih isla.Da, zvala me je u Kanadu al nikada nisam otisao <3 :/
Naš narod ima jako loš mentalitet.
Срби не подносе ничију власт, чак ни себи самима камо ли туђину. Борба за власт нас је највише коштала у историји. Не постоји властољубивији народ од Срба. Само велика сила од човека може да уједини Србе, а последњи такав је био Душан Силни.
Ви бивши Срби сте типичан пример тог српског менталитета "боље бити први у селу него један од неколико"....... Твој Мило је типичан пример како се од великосрбина постаје властољубац који би за власт урадио све.Potpuna laz. Srbi vole da budu pod neciju vlast vise no iko. Zato uvijek glasaju za diktatore i idolizuju ih.
Ви бивши Срби сте типичан пример тог српског менталитета "боље бити први у селу него један од неколико"....... Твој Мило је типичан пример како се од великосрбина постаје властољубац који би за власт урадио све.
Od svih bivsih republika SFRJ, u Crnoj Gori se najviše obožava najpoznatiji diktator na Balkanu Josip Broz. Crnogorci najviše idolizuju diktatore.Potpuna laz. Srbi vole da budu pod neciju vlast vise no iko. Zato uvijek glasaju za diktatore i idolizuju ih.
Od svih bivsih republika SFRJ, u Crnoj Gori se najviše obožava najpoznatiji diktator na Balkanu Josip Broz. Crnogorci najviše idolizuju diktatore.
Crnogorci su primitivniji narod od Srba u Šumadiji.Mi imamo plemenski sistem, mnogo je drugacije.
Crnogorci su primitivniji narod od Srba u Šumadiji.
Ja sam rekao istinu. Znam da te boli.Ovo je veoma netacno. Nasa kultura je mnogo kompleksnija od vase.
Mi smo vazda slobodni i ponosni, ka sokolovi. Vi mozete samo da nam se divite![]()
![]()
Mi imamo plemenski sistem, mnogo je drugacije.
Ovo je veoma netacno. Nasa kultura je mnogo kompleksnija od vase.
Mislim da se mogu složiti sa jednim Psihijatrom na početku Domovinskog rata kad je rekao citiram "Srbi su lud narod"kraj citata.Ne želim im ništa dodati ni oduzeti