zlatko01
Buduća legenda
- Poruka
- 27.420
nisi Ti, u pitanju...A ima ih koliko? Dvoje?
Ja zivim u Nemackoj, koga ja ovde na forumu hvalim?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisi Ti, u pitanju...A ima ih koliko? Dvoje?
Ja zivim u Nemackoj, koga ja ovde na forumu hvalim?
жenereziram se jerbo sam жena ili si hteo nesto drugo da kazes?Па зашто се сад женеризираш кад вам је то плезир.
Само храбро против свих конвенција.
Nema sta da se odgovori.Kamo lepe srece,da je Ante Markovic ostao Savezni Kancelar Juge.Nego oterase ga naci,pa dovedose onog iz Pozarevca,koji nasAko je nekom ideal života hit Ekrema Jevrića "Kuća pos'o, pos'o kuća" onda je život na "zapadu" (liberalnom kapitalizmu) ono pravo, jedinstveno i neponovljivo.
Ta gastarbajtesrka se odražava danas kroz Grand pevaljke a nekada kroz Mehu Puzića i slične pevače te promućurne kafedžije sa našeg podneblja koje su nemilosrdno vikendom izvlačili pare gastozima iste one koje su dvanestosatno a nekada i više kravavo radeći zaradili. Za mene to nije život i među svim razlozima i zato sam u prethodnom postu i govorio o komformizmu i pop kulturi.
Najporazniji trenuci za naše gastarbajtere je bio period A. Markovića i odnos 1:1 marka - dinar...propali im godišnji odmori.
beži bre sotono upropasti nam temuJa jesam,bez svoje volje Srbin.Ali brate,kvarni smo kao kvaran zub.Slusam ovu nasu siromasnu rulju,kako obozavaju rusiju,kako je Putin covek ipo,a Ameri....
oni su svi zlikovci i razbojnici....Ali ono sto je vrlo indikativno,za te iste Amere,i svoju zadnjicu bi dali.Idu kod tih LOSIH AMERA u SAD.Idu da peru posudje,
idu da prodaju svoja tela.....ali,kod tog obozavanog Purina,u tu obozavanu Rusjiju....ne cuh da ikome pada na pamet da ide......I na kraju,ta Amerika nam
dala milijarde dolara.Koje kao poklon,koje kao kredite.Od Rua NIKADA zutu banku nismo dobili.Ali ipak,spremni smo,na njihov mig,da im lizemo onu,stvar........
sve što treba je da nikad ne realizuješ javno obećanje za onu pljeku i ZaječaracPo tome znaci i ja sam Srba![]()
Док са друге стране, Срби муслиманске вероисповести:Čuo umro Zukorlić.
'Jebbo majku ovaj nikad rakije ni krmetine nije lizno'
Slatko se oleši od alkohola
Prosečan Srbin je isto što i prosečan Francuz ili Amerikanac. Globalizacija preko medija je uzela danak i iskvarila Srbe. Dakle jedino onaj koji je izuzet od medija je pravi nepatvoreni Srbin, onaj bolji od prosečnog zapadnjaka...Sve ovo što ste na par strana postavili je karikaturalizacija ličnosti i ne može pokazati kako bi izgledao lik prosečnog Srbina. Svakako da bi trebalo napraviti istraživanje na nekom reprezentativnom uzorku (istraživanje psiholoških profila) i na osnovu tog istraživanja bi se došlo do nekog približnog obrasca prosečnog Srbina (ja bih rekao balkanca).
Psuje Ronaldu majku cigansku