Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 84.536
ej, je okejZnam da bih to voleo ali nisam. Da izgubio sam koji kg al sam vise manje uvek isti, VITAK![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ej, je okejZnam da bih to voleo ali nisam. Da izgubio sam koji kg al sam vise manje uvek isti, VITAK![]()
Whatever. Pijatan vikend.ej je okej
Nevermind, maybe next timeWhatever. Pijatan vikend.
То и нису народи, махом је то српски отпад, рециклиран у те и такве "народе".
Још једна добро позната ''ставка'' која одговара менталитету Срба.
-Шала на свој рачун.
Нису сви способни за тако нешто.
Po tome znaci i ja sam Srba![]()
Па, да, само католик...Po tome znaci i ja sam Srba![]()
Običaji i običaji, jedni su joj aut a drugi (tuđi) in...tako to ide kod pokondirenih a praznoglavih.
Tacno tako i jedan i drugi su zesce sranjeeObičaji i običaji, jedni su joj aut a drugi (tuđi) in...tako to ide kod pokondirenih a praznoglavih.
Necu reci svoje misljenje
Srbi vole Rusiju, ali bi pre živeli u Americi...primer, živeti negde u Sibiru ili Kaliforniji???
Krade ideje od zapada bez da plati licencu, a potom ceo zivot tvrdi kako mu je ta ideja nametnuta sa zapada...
Ovo što pišeš odražava površnost, većina i pravi odluke površno, gledajući samo materijalnu stranu i reklame tj kupuje ih pop kultura.Srbi vole Rusiju, ali bi pre živeli u Americi...primer, živeti negde u Sibiru ili Kaliforniji???
Krade ideje od zapada bez da plati licencu, a potom ceo zivot tvrdi kako mu je ta ideja nametnuta sa zapada...
to je realnost i ništa drugo...imaš ovde na forumu i likove u Nemačkoj i Holandiji...hvale Srbiju, hvale nRusiju...hvale Putina, hvale aleksandra vučića...ali, žive i dalje u Nemačkoj i Holandiji, poslednjih 30 godina...samo jedan banalan primerOvo što pišeš odražava površnost, većina i pravi odluke površno, gledajući samo materijalnu stranu i reklame tj kupuje ih pop kultura.
Stav pojedinca i njegovog pojmanja kvaliteta života predstavlja svojevrsan ključ kod izbora sredine. Neko bi birao Aljasku i Sibir (naravno zabačene krajeve) jer smatra da se danas treba pobeći od komformizma a neko ko je nesvesno postao konzument pop kulture, e on bi birao "gole guze&dolcevita".
moju familiju, skupo su koštali balkanski ratovi i PSR...u DSR, deda po majci je bio kurir kod Vase Vasovića, zarobljen je od Nemaca i ljotićevaca u okolini Trstenika...završio je na prinudnom radu u Nemačkoj, 45 su ih oslobodili Amerikanci i tada se vratio...deda po ocu je bio pripadnik grupacije Keserovića, zarobljen je od strane partizana i sovjetskih vojnika 44...jedno vreme radio je na izgradnji puteva i čišćenju ruševina, to je bila kazna za pripadanje ravnogorcima...toliko o mojim levičarskim pogledimaАј и ти сад као дете и као левичар противречно између личног и општег.
Узгред, пре 45-е из Србије није било исељавања
moju familiju, skupo su koštali balkanski ratovi i PSR...u DSR, deda po majci je bio kurir kod Vase Vasovića, zarobljen je od Nemaca i ljotićevaca u okolini Trstenika...završio je na prinudnom radu u Nemačkoj, 45 su ih oslobodili Amerikanci i tada se vratio...deda po ocu je bio pripadnik grupacije Keserovića, zarobljen je od strane partizana i sovjetskih vojnika 44...jedno vreme radio je na izgradnji puteva i čišćenju ruševina, to je bila kazna za pripadanje ravnogorcima...toliko o mojim levičarskim pogledima
samo sam realan i ništa drugo...a što se tiće Rusije, Amerike, Britanije ili Kine...meni kao Srbinu, najbitniji su srpski interesi...gde je Srbija u toj priči i šta je najbolje za nas...nema emocija, nema prijatelja, već Srbija uvek na prvom mestuЖао ми је и свака им част али ме сад још више чуди како прихваташ лажне паралеле.