- Poruka
- 818
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogao biВеруј ми, да ниједан једини филармониста у животу не би могао да вози тегљач са приколицом...потпуно другачија личност је једно и друго...можда 1 у 1000, и обратно наравно важи исто....и једно и друго је уметност, на свој начин.
Само што се ово из ладњаче ЈЕДЕ, а ово из вилармоније мож окачиш маћку о реп, кад следећи пут будеш био гладан, а ти пусти вилармонију!
Иначе, тема ти је одлична, и може много да се научи из ње, мада понекад ми се чини да ти само исмевање само-по-себи циљ, али надам се да није....а и да јесте, бш ме брига, опет је одлична тема...
Mogao bi
Medju muzičarima ima puno sposobnih ljudi
Ako ja kao diplomirani muzičar umem da cepam drva, čistim svinjac, radim kao vozač preko leta zašto ne bih mogao da naučim da vozim hladnjaču
Za početak, naslov teme je izuzetno zabavan
Ma vi ste jako samokritičniDa, zamisli da nekog napravi temu Mentalitet Hrvata, Albanaca, Nemaca, Austrijanaca....bio bi proteran sa foruma u večna forumska lovišta odmah smesta....
Ali sa Srbima je tako slatko zabavljati se....oni tako slabo pamte jadni...nekada na svakih 50 a sada već na svakih 20 godina možeš da ih uradiš na istu foru, i nikom ništa!
Ma vi ste jako samokritični
Ovde niko nije benovan
Pa oni nisu ništa ni uradilividim, tkz. "okolni" narodi se razbiše od samokritičnosti, sve pršti od samokritika...be zna se ko će prvi da se samokritikuje, samokritika samokritiku stiže!
Још једна добро позната ''ставка'' која одговара менталитету Срба.vidim, tkz. "okolni" narodi se razbiše od samokritičnosti, sve pršti od samokritika...be zna se ko će prvi da se samokritikuje, samokritika samokritiku stiže!
Zato je ovde cenzurisana svaka reč koja baca senku na ruSSku pederaciju i SNSЈош једна добро позната ''ставка'' која одговара менталитету Срба.
-Шала на свој рачун.
Нису сви способни за тако нешто.
Ne poredi se s najgorima!vidim, tkz. "okolni" narodi se razbiše od samokritičnosti, sve pršti od samokritika...be zna se ko će prvi da se samokritikuje, samokritika samokritiku stiže!
to rade i HrvatiMrzi p.dere.
Je.e zenu u dupe.
t
to rade i Hrvati
doduše ne svi
znam jednog koji ne radi ništa ženskama samo po magacinu
mišljenje je kao dupe - svako ga imaZato je ovde cenzurisana svaka reč koja baca senku na ruSSku pederaciju i SNS
Pa tebi vidim nijeZato je ovde cenzurisana svaka reč koja baca senku na ruSSku pederaciju i SNS
a gde je ovde dupe tj ženske?
Ovo je više tip ličnostiPogledajte prilog 1043266
Svirao sa Mirom Skoric devedesetih. Protracio sve. Sad go k*rac, drzi casove za 250 din.
-
Prodje pored tebe na ulici.
Smrdi kroz zimsku jaknu.
-
Kosa masna do ramena.
"Samo Breza, bajo."
Fotografise.a gde je ovde dupe tj ženske?
a zove se "Auto Timer"Fotografise.
Znam da bih to voleo ali nisam. Da izgubio sam koji kg al sam vise manje uvek isti, VITAKa zove se "Auto Timer"
lepo žensko ime...
nego, stalno to mesište a mršav si mnogo ... das nisi razboleo?
То и нису народи, махом је то српски отпад, рециклиран у те и такве "народе".tkz. "okolni" narodi