ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.794
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slažem seOvo, takođe, nije tačno.
zalud izgubi vreme na ovo citanje bolje sam otvorio jos jedno pivoСиноћ сам имао занимљиву конфронтацију мишљења са једним саговорником уживо по овом питању. По мени је менталитет појединца а и групе, неке нације много важнији за нацију него све друго. Генерализација је наравно увек лоша, али да нема у овоме истине не би најбоље тајне службе устројавале, дисциплиновале и образовале њихове оперативце баш по моделу појединаца из земље у који би их слале. Ако ни због чег другог, само да би знали опсег коме могу да се надају при примени метода рада на терену и начина како да убеде свакога ко носи заједничке црте онога што зовемо традиционални менталитет. Ми имамо само један, искреност и доброту спрам ближњег, али и нешто дијаметрално супротно као што је жута мрља мржње када не видимо да ћемо њом и себе уништити. Са таквим променљивима, свака основна рачуница има само два решења а оба носе жуту траку око наше руке на којој пише да смо јако подложни манипулицији.
Пиво је закон. Савет: Никад више не читајте ништа дуже од једне реченице.zalud izgubi vreme na ovo citanje bolje sam otvorio jos jedno pivo
ma jasta brate. sve sto procita covek u zadnje vreme ne vredi vise od flase pivaПиво је закон. Савет: Никад више не читајте ништа дуже од једне реченице.
I da su nam kurč**i pravi. živeli
Slažem se
Prosečan Srbin je pre pošten porodični čovek nego Era Ojdanić
ka'e, Bajo najveća mi briga u životu da mi mešalica ne uvati lopatuДигне џак изнад главе,тресне га у корито,пола се разлети километар около
Ne može ni da napravi kad gazdi na dan popije pola kila rakije i 12 piva.Pravi čas postan, čas mrsan beton.
Gazdi pukne betonska ploča na 2 stepena rihtera
Ne popije celu flašu, trećinu prospe kaže ugrejalo se. Ka,e bajo ima gazdaNe može ni da napravi kad gazdi na dan popije pola kila rakije i 12 piva.