Radio sam kao obezbeđenje u SKC-u, upoznao sam sve te rokere, EKV, Disciplinu kičme, Partibrejkerse, Tonija Montanu, Električni orgazam... Pričao sam već kako sam tukao Caneta, a evo kakav sam sukob imao sa Tonijem Montanom...
Tu sa mnom su bili Knele, Romeo Savić, braća Bambalići... Prilazi našem stolu Toni i kaže: “Jesi ti Kristijan? Šta se ti guziš, da ne kažem kurčiš?” Ja kažem: “Šta oćeš?” A on zube nešto nije imao, ja kažem: “Beži bre krezavi”, uvatim ga za kragnu i udarim ga glavom u zube, njemu poteče krv, on polomi onaj sto plastični, skoči preko mene, ja padnem unazad, a on se preturi preko mene i na glavu pada na beton sa visine od 7-8 metara!
Ja u zadnjem momentu ga hvatam za jedan članak noge, i držim Tonija Montanu! Vi nećete verovati, čovek stoji raščepljen u vazduhu naglavačke, i udara me nogama da ga pustim, a ja kažem: “Brate, nemoj molim te, tući ćemo se posle, poginućeš!” A on kaže: “Pusti me, p*zdo jedna!” A ja nemam više snage da ga držim, preturiće i mene! On je mene šutirao onom drugom nogom u prste, a drugovi mene drže da ja ne padnem, ja zaista nisam hteo, ali ga na kraju ispustim.
Kako je to puklo, mi smo mislili da je slomio kičmu. On je ustao kao skočica loptica, pretrčao je oko zgrade i vratio se u SKC da se bije s nama! Nas 10 ga je tuklo rukama, i nogama, i stolicama, pocepali smo mu motorističku jaknu, patike mu skinuli, iskrivili ga, a on je i dalje vikao da smo niko i ništa i da će da nas bije. E takav je bio Toni Montano