Мене то баш занима

Nešto ne mogu da odgovorim sa citamom, zakucava mi , pa ću ovako.
Nije takav stav uvek znat idiotizma. Može u pitanju da bude naše pogrešno razumevanje temperamenta ili stava druge osobe. Ono što meni izgleda kao da njega boli uvo, zapravo je njegova čvrsta namera da ignorisanjem izbegne svađu , jer sam temperamentnija od njega. Najlakše je naterati nekoga silom na nešto i raskinuti neku vezu jer drugu osobu nismo ni pokušali da razumemo, a onda je proglasili za idiota.

izazvalo bi mi prilican bes, imala bih zelju da ga sutnem u potkolenicu ili zalepim samarchinu ali uzdrzala bih se jer to je ruzno i pokazuje nemoc i jadnost,
iako bi jedan deo mene rado bio tako jadan, da mu zvoni glava ceo dan, :mrgreen:

ipak bih otisla, to bi mu bilo poslednje.

Каква би ваша реакција била да нешто пените на девојку/дечка, итд итд, као нека лудила, а он/она вас гледа, онако равнодушно, оно баш се види по њему/њој, да га/је боли тестис/сиса?

Смарају ме ове црте, као теме за оба пола, од сад отварам само мушке теме..

To je jedina i prava reakcija kada neko peni...gledas i pitas se ..sta cu ja sa tom osobom..:mrgreen:

izazvalo bi mi prilican bes, imala bih zelju da ga sutnem u potkolenicu ili zalepim samarchinu ali uzdrzala bih se jer to je ruzno i pokazuje nemoc i jadnost,
iako bi jedan deo mene rado bio tako jadan, da mu zvoni glava ceo dan, :mrgreen:

u ovom konkretnom slučaju ti time ne pokazuješ nikakvu nemoć i jadnost...samo pokazuješ samopoštovanje i dostojanstvo...:)

Ма све сте јаке и опасне, све кидате ломите, тестисе кидате зубима, вадите очи, лупате нокте, а овамо шиштите као пудлице и стојите као фифи право кад вам се каже..

Нина закључавај тему ова просеравања више не могу да слушам.. Пријатно..

Ма све сте јаке и опасне, све кидате ломите, тестисе кидате зубима, вадите очи, лупате нокте, а овамо шиштите као пудлице и стојите као фифи право кад вам се каже..

napisala sam da bih bila besna i bila bih kad bi se neko tako ponasao prema meni, da, imala bih zelju da mu zalepim samarchinu sto bi bio odraz nemoci,
jer nekog zabole sta mu pricas, prema tome sta ti nije jasno?

sad odjebi deriste dosadno,samo serendas.

napisala sam da bih bila besna i bila bih kad bi se neko tako ponasao prema meni, da, imala bih zelju da mu zalepim samarchinu sto bi bio odraz nemoci,

Управо о таквим пудлицама и причам, као овамо бес, је*ала би му матер, а овамо стојиш право као фифи.. Знам доста таквих, да се оне питају оне би побиле све живо, а кад треба ћуте као пи*ке..

Мене генерално сад заболе за то шта ми ти причаш, ето шутни мене у потколеницу..

u ovom konkretnom slučaju ti time ne pokazuješ nikakvu nemoć i jadnost...samo pokazuješ samopoštovanje i dostojanstvo...:)

:)...

efektnije je u muda...
U srednjem vijeku se to ovako rjesavalo .

Konjima_za_repove-1.jpg

:lol: :lol:

Back