Мене то баш занима

Каква би ваша реакција била да нешто пените на девојку/дечка, итд итд, као нека лудила, а он/она вас гледа, онако равнодушно, оно баш се види по њему/њој, да га/је боли тестис/сиса?

Смарају ме ове црте, као теме за оба пола, од сад отварам само мушке теме..

ma kakve rasprave, nema leba od toga....
kako bih reagovala, nikako, naljutim se ili iskuliram

Meni se to u sadašnjoj vezi najredovnije događa. Ništa, šizim kao budala a posle se sredim i pređem preko toga. To je sad model po kome živimo već neko vreme, samo sam ja naučila da iskuliram mnogo lakše nego što sam to radila pre. Ne verujem da je to rešenje, ali to je bio jedini način da ostanemo zajedno. Samosavlađivanje . Dobro je naučiti da kontrolišeš bes. I korisno na razne načine i inače u životu. Pa mi je kao trening dobro došlo :-)

Meni se to u sadašnjoj vezi najredovnije događa. Ništa, šizim kao budala a posle se sredim i pređem preko toga. To je sad model po kome živimo već neko vreme, samo sam ja naučila da iskuliram mnogo lakše nego što sam to radila pre. Ne verujem da je to rešenje, ali to je bio jedini način da ostanemo zajedno. Samosavlađivanje . Dobro je naučiti da kontrolišeš bes. I korisno na razne načine i inače u životu. Pa mi je kao trening dobro došlo :-)

Не треба контролисати бес, бес треба пустити, је*ено је добар осећај, треба спречити да дође до беса, ал' кад је већ ту зашто га спуштати..

imaš si moj kur...imaš šipak...šta imaš...dvaes jednu dve...
najlepše godinice :))))
Није да боли, како сам закинуо утрнуло у тренутку, не осећам ништа до лакта, тако да је кул..

Де она, она да може откинула би ми обе..

sjebo si malko ulnaris, al' nema veze, proćiće brzo..
i ne bih.. ja sam fina. a i mene ne dotičeš ti ko persona na ličnom nivou, nego tek poneka tvoja glupost do koje ne znam kojom logikom dodješ :lol:

been there, done that. na kraju sam ga naterala da me sasluša i oterala u 3 lepe. kakvo crno ostajanje zajedno s takvim idiotima :roll:

sjebo si malko ulnaris, al' nema veze, proćiće brzo..
i ne bih.. ja sam fina. a i mene ne dotičeš ti ko persona na ličnom nivou, nego tek poneka tvoja glupost do koje ne znam kojom logikom dodješ :lol:

То што ти то сматраш за глупост не значи да јесте глупост.. И свако има своје мишљење формирано на основу искуства.. Ал' нећу опет да се тема претвори у нешто о мени.. Тај фазон..

Каква би ваша реакција била да нешто пените на девојку/дечка, итд итд, као нека лудила, а он/она вас гледа, онако равнодушно, оно баш се види по њему/њој, да га/је боли тестис/сиса?

Смарају ме ове црте, као теме за оба пола, од сад отварам само мушке теме..

:kolac::kolac::kolac:

Back