Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
E psiholog, a jel dobijamo neke pare za ovo popunjavanje upitnika? Pa ako dajemo doprinos naučnom razumevanju ove teme, trebalo bi dati neku nadoknadu.
Samo sam jednom bila ostavljena, nije stvar u tome da li te neko ostavi ili to ti ucinis. Sama svest o samoci zna da nas navede na tugu, bez obzira kako do te samoce doslo.
Iskreno smatram da zaista nova ljubav zamenjuje staru,samo treba znati posmatrati tog "novog" kao nekog drugog vrednog ljubavi, a ne u njemu traziti osobine predjasnje ljubavi, jer samim tim ce ne samo on biti povredjen, vec i mi same.
E psiholog, a jel dobijamo neke pare za ovo popunjavanje upitnika? Pa ako dajemo doprinos naučnom razumevanju ove teme, trebalo bi dati neku nadoknadu.
Mislim da "srljanje "u novu vezu dok ne rascistis sam sa sobom nije nikakvo resenje.Uzasan je osecaj kada i pomislis da te ne voli onaj koga volis.Odavno mi se to nije desilo ali znam da bih bas tesko to podnela.
Mislim da "srljanje "u novu vezu dok ne rascistis sam sa sobom nije nikakvo resenje.Uzasan je osecaj kada i pomislis da te ne voli onaj koga volis.Odavno mi se to nije desilo ali znam da bih bas tesko to podnela.