Pa neki standard u EU je univerzitet na svakih 500.000 stanovnika. Eh, sad sto je Srbija visokocentralizovana zemlja to je druga stvar.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
GDE SI TO CUO?PROCITAO?roxy135:Pa neki standard u EU je univerzitet na svakih 500.000 stanovnika. Eh, sad sto je Srbija visokocentralizovana zemlja to je druga stvar.
 kia:Uopste ne razumem ljude koji imaju nesto protiv ovog univerziteta...svako ima pravo da studira sta i gde zeli...
))
))zaposleni studenti po zakonu imaju pravo na oslobodjenje od nastave.nami:Ne kazem da su obavezna, ali se zapisuje na papir ko je prisutan (kao sto si i rekao), sto po meni, nema smisla to da se radi, jer neki ljudi u isto vreme studiraju i rade, ili imaju neke druge, vaznije obaveze. Tako da ne kapiram, sta ce im to...
u pravu si to zavisi od fakulteta do faukulteta setio sam se da takva mogucnost ne postoji recimo na medicini.roxy135:Gresis Milanche, po proslom i sadasnjem zakonu ne postoji vanredno studiranje, ali neki fakulteti to praktikuju. Kao sto ne mozes da radis na dva mesta, tako ne mozes ni da studiras i radis, ali to je zakon, praksa je potpuno drugacija, pa eto mnogi fakulteti cak i drzavni, imaju studije na daljinu, tako da nisi uopste obavezan da pohadjas nastavu.
Na Megatrendu isto tako, mnogi profesori upisuju na predavanjima, a isto tako imas i studiranje na daljinu.
I evo izracunao sam da jedan kolokvijum od cetiri iz ispita gde kolokvijumi nose ukupno 33% ocene, a kojih ima 9 u toku jedne skolske godine (dva semestra), ne bi trebali da zahtevaju vise od 11h rada, po Bolonjskoj deklaraciji. Naravno prosecno, neko uci sporije, neko brze.
Vrijeme ce pokazati sta je od tog bolje!bobos:Nisam citao prethodne poruke, ali mogu da kazem
Bolje je zavrsiti privatni za cetiri godine, nego drzavni za sedam ili osam godina...

bobos:Nisam citao prethodne poruke, ali mogu da kazem
Bolje je zavrsiti privatni za cetiri godine, nego drzavni za sedam ili osam godina...