Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svinja:Hocu da kazem -ZNA SE KO UPISUJE MEGATREND!!!
 Soffy @:Ljudi, nema potrebe za vredjanjem i omalovazavanjem. Postujem SVE drzavne fakultete, jer shvatam koliko ih je tesko zavrsiti, ali nije istina da se na Megatrendu nista ne radi. Ja sam zavrsila pre 2 god. medjunaredni marketing, i sada radim u CCM (holandska firma) kao asistent marketing direktora, i super mi je.

potplacen :-)roxy135:Zanimljivo je da rektor Univerziteta u Beogradu ne misli tako.

bojan86:MEGATREND je tuga naseg obrazovanja....
roxy135:Pa taj rektor je sa tvog fakulteta savomilosevicu, reci mi kakav vi nastavni kadar imate na fakultetu, jesu li svi kao i rektor?![]()
Megatrend ima odeljenja po Srbiji, ali ne u velikom broju. Moj fakultet ima samo dva odeljenja van sedista.
Doduse Megatrend ima fakultete koji su van Beograda: Zajecar, Sombor, Valjevo, Vrsac i mislim Pozarevac. Oni svi imaju uredne dozvole za rad.
roxy135:Evo da se ispravim Fakultet za menadzment u Zajecaru ima 12 konsultativnih centara tj. odeljenja. I to u "varosicama" kao sto su Nis, Kragujevac, Leskovac, Pozarevac, Sabac, Smederevo, Uzice i Zrenjanin...

roxy135:Jedini drzavni univerzitet koji nema isturena odeljenja je beogradski i studenti sa tog univerziteta su najvece face i svi im se klanjamo.

Gde su granice onda sire Srbije, Karlobag, Ogulin, Karlovac, Virovitica?