Medvedev : Srbi i Rusi su najstariji na svetu

Da li je srpska civilizacija najstarija ?

• Da

• Ne

• Ne znam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Мисли се на биолошку старост нације, односно да је просек година популације већи него код других народа,има више стараца него младих!
Руси су приметили лошу демографску слику Русије и намеравају да се тиме позабаве.Лоша демографска слика Србије остаје у сенци про-српског Бориса Тадића и његове крилатице "Европа нема алтернативу" ,нико се у не секира што смо нација стараца!

:hahaha::hahaha::hahaha:

najstariji narod na planeti su zemenijanci (u proslosti rvati), koji su direktni potomci onih koji su preziveli ledeno doba , evo jednog zemenijanca...zanesen razmisljanjem
neandertalac-AFP-x.jpg

052421001.png

Nakon Drugog kongresa istoričara u Sankt Peterburgu, predsednik Ruske Federacije Dmitrij Medvedev, je potpisao ukaz o formiranju komisije, koja ima za cilj da izvrši reviziju istorije Rusij, i iz nje otkloni sve falsifikate.
Na Kongresu je istaknuto da je najstarija civilizacija Serbo-raška, što su učesnici Kongresa potvrdili, a isto je učinio i sam predsednik Medvedev, donošenjem ovog ukaza.

Све ово стоји...само се тада нисмо звали Србима... :)

Све ово стоји...само се тада нисмо звали Србима... :)

А шта то све стоји? Да је Медведев потписао указ којим се забрањује фалсификовање историје и шта још? У оном документу се Срби или Рашка речју не помињу.

čekaj malo..pa ovo je potpisano 15 maja 2009...kad će da izadju zvanična obaveštenja? jel ima neko tu informaciju?
inače ako zaista dokažu da smo jedan od najstarijih naroda možda konačno se i mi opametimo pa izvršimo reviziju naše istorije i izbacimo germanske podmetaljke i očistimo istoriju od falsifikata....inače bilo bi lepo da je sve ovo istina a ne neka fora...čudno mi je da o ovome nije bilo govora kod nas ni u vestima ni u narodu..mislim da je ovo falsifikat..ali šteta...sada nego ikad nam treba nešto ovako...

Па треба мало знати руски језик и гуглати... А КОД НАС, НАРАВНО, НЕМА НИКАКВОГ ОБАВЕШТЕЊА О НЕЧЕМУ ОВАКВОМ ЈЕР ЈЕ ДРЖАВНА ПОЛИТИКА АНТИСРПСКА... човече Божији у овој земљи је 10 година ЗАТВОРЕН НАРОДНИ МУЗЕЈ, МУЗЕЈ САВРЕМЕНЕ УМЕТНОСТИ И НАРОДНА БИБЛИОТЕКА... значи имаш 10 генерација полуобразованих идиЈота... да не помињем гомилу других антисрпских акција

И, наравно да НИЈЕ ФАЛСИФИКАТ - ЕВО ВАМ ЛИНК КРЕМЉА:

http://document.kremlin.ru./doc.asp?ID=052421

Back