Medvedev : Srbi i Rusi su najstariji na svetu

Da li je srpska civilizacija najstarija ?

• Da

• Ne

• Ne znam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
А шта би сад да ревидирају Финци, пардон Руси?
У једној времешној историји Русије, (она дебела зелена) коју имам, фототипско издање превод српски, па у уводу пише о Словенима и помињу се рвати, а о Србима ни слово..ето, лепо, спасиба, дураци.. :lol:

А шта би сад да ревидирају Финци, пардон Руси?
У једној времешној историји Русије, (она дебела зелена) коју имам, фототипско издање превод српски, па у уводу пише о Словенима и помињу се рвати, а о Србима ни слово..ето, лепо, спасиба, дураци.. :lol:

ti rvati koji se tamo spominju su u biti srbi-katolici.ali,tada to jos nisu znali...

052421001.png

Nakon Drugog kongresa istoričara u Sankt Peterburgu, predsednik Ruske Federacije Dmitrij Medvedev, je potpisao ukaz o formiranju komisije, koja ima za cilj da izvrši reviziju istorije Rusiji, i iz nje otkloni sve falsifikate.

Na Kongresu je istaknuto da je najstarija civilizacija Serbo-raška, što su učesnici Kongresa potvrdili, a isto je učinio i sam predsednik Medvedev, donošenjem ovog ukaza
.

Ова околна боранија има да полуди...........

čekaj malo..pa ovo je potpisano 15 maja 2009...kad će da izadju zvanična obaveštenja? jel ima neko tu informaciju?
inače ako zaista dokažu da smo jedan od najstarijih naroda možda konačno se i mi opametimo pa izvršimo reviziju naše istorije i izbacimo germanske podmetaljke i očistimo istoriju od falsifikata....inače bilo bi lepo da je sve ovo istina a ne neka fora...čudno mi je da o ovome nije bilo govora kod nas ni u vestima ni u narodu..mislim da je ovo falsifikat..ali šteta...sada nego ikad nam treba nešto ovako...

čekaj malo..pa ovo je potpisano 15 maja 2009...kad će da izadju zvanična obaveštenja? jel ima neko tu informaciju?
inače ako zaista dokažu da smo jedan od najstarijih naroda možda konačno se i mi opametimo pa izvršimo reviziju naše istorije i izbacimo germanske podmetaljke i očistimo istoriju od falsifikata....inače bilo bi lepo da je sve ovo istina a ne neka fora...čudno mi je da o ovome nije bilo govora kod nas ni u vestima ni u narodu..mislim da je ovo falsifikat..ali šteta...sada nego ikad nam treba nešto ovako...

bechka istorijska shkola tvrdi da su sloveni zhiveli na dnu reka i disali na slamchicu :hahaha: :rotf:
kad ih neko pita: pa dobro, kako je onda moguce da su upravo sloveni slomili neka robovlasnichka carstva a i njihov doprinos slomu smrdljivog 3. rajha je neprocenjiv - pogube se kao pile u kuchine. toliko o nekim zapadnim tzv istorijskim tzv shkolama.
a hrvati nisu sloveni, hurawath je bilo hunsko pleme chuveno po surovosti, i dan danas medju madjarima ima dosta chesto prezime horvat shto u stvari upucuje na plemensko poreklo. danashnji tzv hrvati su pokatolicheni srbi kojima je nametnuto ime hrvata diktatom becha i vatikana. cela njihova tzv istorija kojom pune deci glave u shkolama je fake.

Poslednja izmena:
Nakon Drugog kongresa istoričara u Sankt Peterburgu, predsednik Ruske Federacije Dmitrij Medvedev, je potpisao ukaz o formiranju komisije, koja ima za cilj da izvrši reviziju istorije Rusij, i iz nje otkloni sve falsifikate.
Na Kongresu je istaknuto da je najstarija civilizacija Serbo-raška, što su učesnici Kongresa potvrdili, a isto je učinio i sam predsednik Medvedev, donošenjem ovog ukaza.

Ako Medvedev tako kaze (kao predsednik Rusije), onda sigurno da nije daleko od istine.

Хрвати се тобоже ишчуђавају, а могу лепо да прочитају IL REGNO DEGLI SLAVI од Мавра Орбинија, па да им све буде јасно. Њихов човек све лепо објаснио, зато је папа(к) и забранио ту књигу 1603. А није им нимало свеједно, поготово ово око Рашке области. Полако али сигурно, права историја испливава...

Poslednja izmena od moderatora:
srbi su dvaput genocidisani.prvo u jasenovac(pravoslavna nejac) pa onda u blajburg(srbi katolici)..a ca je najgore oba puta su srbi bili i dzelati i zrtve.e,sudbo kleta...:(

nad srbima ste izvrslili genocid u WW1 I WW2 ,u WW1 ste popili po takoj pichki da vam se mantalo 30 god.
u WW2 ste ubijali civile kao i u WW1 ,ali ovog puta ste se osilili nad civilima , po pichki ste dobili od partizana od cega vam se mantalo 60 god.
u zadnjem ratu ste opet ubijali civile ,i opaet smo vas (doduse to je malo) razbili po pichki dok niste zvali u pomoc...sad vam se ne manta ,ali ce vam se mantati kad vas gospodari puste niz vodu .....A, ONDA STE NASI !

blajburg? imat cete ih na pretek ...a, drago mi je sto se deklarises kao potomak palog srbina u blajburgu , cim ti je drago , bit ces zbrinut za tvog zivota:mrgreen:

Poslednja izmena:

Back