- Poruka
- 5.549
Sad, sad, ispred Hrama!
Vrućina, bre, Picolo, ček' da malo za'ladi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad, sad, ispred Hrama!
Nije ništa otišlo dođavola, sve bi bilo OK da sada mi imamo političare
koji su sposobni da odigraju igru da to tako kažem ali je stvar u
tome što ih mi nemamo i šta će sada da počnu da nam
magle oči namesto da preduzmu nešto da nas izvade iz ovih govana
А зар нам то и иначе не раде, уцењују и притискају, мање или више, овако или онако, већ 20ак година?Nije u tome stvar naime postoji instrument veta. Stvar je u tome što
će sada svaka šuša da nas ucenjuje i što ćemo mi morati
da popustimo kako ne bi načisto propali, a malo nam fali.
"You have given too much reputation in the last 24 hours", e je*em li ti mamicuOd svega sto je tacmo citano, ja sam razumela samo jedno: Srbija je NOKAUTIRANA!
P.S. Treba da se pojavi Tadic i da izjavu (valjda ce i nesrecni Jeremic) pa sam iskljucila televizor, samo mi treba Tadiceva faca i da ga slusam kako je ovo dobro za Srbiju, pa da i ja budem grogi, kako da ne, i neka ne pozivaju narod "da ostane miran", niko se nece ni pobuniti, oni nesrecni Kosovci dole, em ih premalo em nezasticeni, stavise, lovostaj - kad su oni u pitanju, nikad nije ni postojao.
P.S.Sugurno ce nam predsednik sutra u neku posetu nekome, mora da je vec spremio kofere, ako ih uopste i rasprema, posto su mu stalno potrebni, taj se ne smiruje, a tako malo treba, malo zrno srece da tamo gde ode- i ostane! Da se vise ne vraca.. Neka ga usvoje ionako nije nas, ali, nisu svi ludi kao Srbi![]()

Kao Slobodan posle bombardovanja kad je objavio pobedu?Тадић је унапред написао говор у коме објашњава како је ово тријумф његове политике.
A koji to može nas da detonira? Niko...Žuta stoka nas je pobila i ubila u pojam...Nikom nije do života, a kamoli do nečeg drugog...Nego samo gledamo ovo dece što imamo da iškolujemo i pošaljemo negde u beli svet...da se ne zlopate i pate ko mi...Nemoj nikad nista tvrditi, puno kockica mora da se sklopi i to je maltene kao da pravis horoskop... ja sam malodusan, svi smo malodusni, ali unutar puno ljudi vrije. Potreban je detonator, a njega nije bilo duze vreme, mozda ga nece ni biti za nasih zivota, ali...

Doslo bi i mnogo vise da ima ko da nas povede.
Todorović: MSP prekršio pravo
22. jul 2010. | 16:14 | Izvor: Beta Beograd -- Potpredsednik Srpske radikalne stranke Dragan Todorović ocenio je da je Međunarodni sud pravde u Hagu svojom odlukom "žestoko" pogazio međunarodno pravo.

Ne bih rekla da je ovo slučajan propust naših pravnih eksperata.
Ovako deluje da je na osnovu postavljenog pitanja, već bio izvestan odgovor, samo su se široke narodne mase držale u nekoj vrsti udobne tupavosti.
Po običaju![]()
Тадић је унапред написао говор у коме објашњава како је ово тријумф његове политике.

Sad idemo u rat, to je sledece.
Kao Slobodan posle bombardovanja kad je objavio pobedu?
Ma nema vise magljenja ociju.
Ovakvo ponizenje! Ovakav kraj za Srbiju, vecito siromasnu jadnu i bednu?
Nece moci!

A koji to može nas da detonira? Niko...Žuta stoka nas je pobila i ubila u pojam...Nikom nije do života, a kamoli do nečeg drugog...Nego samo gledamo ovo dece što imamo da iškolujemo i pošaljemo negde u beli svet...da se ne zlopate i pate ko mi...![]()
Tacno ovako sam i ja razmisljala pre koji sat. Ali ipak mi nije svejedno sto sad zasigurno znam da su pravo i pravda mrtvo slovo na papiru. Ostaje samo onaj neumiruci zakon - zakon jaceg.sta god sudije da presude mi srbi dobijamo
- ako presude u nasu korist vremenom cemo vratiti kosovo
- ako presude da mogu siptari da se otcepe to ce biti presedan na osnovu kojeg ce moci da se otcepljuju i drugi narodi i regioni sirom sveta. u tom slucaju moci ce da se otcepe srbi tamo gde su vecina od siptara na kosovu + republika srpska [/B]. takodje ce moci da se otcepe i vecinski srpske opstine u crnoj gori ako to pozele i pripoje srbiji.
I šta sada čovek da pomisli nego da su svi pravni eksperti u ovoj državi kupili diplome
ili da su se svi lepo unapred dogovorili sa Šiptarima!

... А да је све у ствари питање односа моћи и политике, голе силе такође је одавно познато и није никаква новост...
Како рекох пре неки дан, међународно право постоји само у сфери грађанског права.
znaci nema razlike izmedju slobe i borisa
sve zavisi od toga kao se bota postavi spram ove sprdachine
da nije na njoj insistirao i"mirnim diplomatskim reshenjima"mogao bi da iskulira ali ovako...ako krene slobinim putem da slavi pobedu sledi mu novi 5.oktobar
sve mi se chini da ova odluka i nije toliko radi kosova vec vishe da je amerima postao beskoristan ko sloba svojevremeno i da nisu hteli ni formalno pravno da mu daju slamku da prezivi nego ogoljenu qurchinu u oko
А зар нам то и иначе не раде, уцењују и притискају, мање или више, овако или онако, већ 20ак година?
Ионако већ попуштамо, и приморани смо да попуштамо све време.
Главна несрећа десила се 1991, а све ово после је логична последица...
Чобе је био мање покварен, а других разлика нема.

Ne bih rekla da je ovo slučajan propust naših pravnih eksperata.
Ovako deluje da je na osnovu postavljenog pitanja, već bio izvestan odgovor, samo su se široke narodne mase držale u nekoj vrsti udobne tupavosti.
Po običaju![]()