- Poruka
- 5.913
Odlično! Ovo je kraj sveta kakvog smo poznavali. Samo gledajte...!![]()
После Немачке на СП, ценим те као доброг прогнозера.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlično! Ovo je kraj sveta kakvog smo poznavali. Samo gledajte...!![]()
Ljudi su sve lepo obrazlozili,ne razumem zasto ih pljujete-jednostavno iz svega sto su rekli proizilazi jedan zakljuca-SAMI STE SRBI KRIVI ZATO STO STE IZGUBILI SUVERENITET NA KOSOVU,tamo nema vise organa Srbije i samo je to vazno,sve ostalo je Kostunicina tupljavina,metafizika...
Picolo, soske nervousness? Seti li se sta je bilo sa tunjavom Ligom Naroda i Hitjinom Nemackom... slicno je i sad, zato ne brini - nicija ne gori do zore.
Ovo je samo jos jedna potvrda za mene da su kilave *****, da ga primaju u dupe od Amerikanaca i da Evropa nema kicmu.
probali su to momci iz Kursumlije, Blaca, ali ***, 'malo ruku, malena i snaga'
Ovakvo rješenje smo svi mogli očekivati, zato što se pita da li čin secesije krši međunarodno pravo. Ako išta, barem smo dobili naznaku da princip teritorijalnog integriteta ne postoji međunarodnopravno, a konstatacija toga je izostala upravo zbog isuviše uskog opsjega pitanja koje je GS UN uputila.
Ono što je ključno bilo neophodno, jeste pitanje o kojem se MSP odbio izjasniti (zato što niko nije ni upitao), a to je jesu li države članice UN koje su priznale nezavisnost Kosova prekršile međunarodno pravo. Takav slučaj bi bio najinteresantniji u bilateralnom pristupu, recimo u slučaju da je Srbija odabrala da neku državu, Albaniju ili Ameriku, tuži Međunarodnom sudu pravde.
I ja mislim. Ovo je uvod u novu podelu sveta.
![]()
![]()
![]()
Da, da...pa i ja bih tako protumacila da sam ga cula.
Pa nema mnogo opcija.
Ma sve je otislo do djavioll sto se mene tice!
mislis da bi tadici trepnuo okom dok bi naredjivao da nasa policija te iste ljude zaustavi na najkrvaviji moguci nacin?
Neće biti podele sveta,makar ne Sutra, ali da će biti haosa biće.I to gadnog.Od sutra krece nova podela sveta!!!
Ja bi mogo tvrditi da bi iz Dijaspore dosli oko 100000 hiljade. Iz CG jedno 10000 hiljade. Iz Republike Srpske jedno 50000 hiljade ljudi. Za Srbiju nebi znao proceniti. Pa sada pokusaj zaustaviti toliko ljudi...
Al' posle popodnevne dremke, je l' važi![]()
USTANAK!!!
Ode svet u tri lepe."deklaracija o nezavisnosti ne krsi medjunarodne pravne norme"
upravo procita onaj metuzalem
Doslo bi i mnogo vise da ima ko da nas povede.
Ja bi mogo tvrditi da bi iz Dijaspore dosli oko 100000 hiljade. Iz CG jedno 10000 hiljade. Iz Republike Srpske jedno 50000 hiljade ljudi. Za Srbiju nebi znao proceniti. Pa sada pokusaj zaustaviti toliko ljudi...
A što da te neko vodi? Ne znaš gde je Kosovo?![]()
Nego ako je nesto dobro to je MOLEBAN sad u 5.
A nasi politicari cute.
Укратко, рекли су нам следеће, а на запрепашћење свих правника који су пре одлуке давали мишљења по енглеским новинама: ми, судије у крагницама од белгијске чипке, клањамо се пред америчком силом и америчком интерпретацијом права.
Сила влада светом, владала је, владаће.
Знамо и ми за тај закон. Они који не знају, нека се бар сад дозову памети и схвате где живе.
Тадић је унапред написао говор у коме објашњава како је ово тријумф његове политике.