Међународни суд правде у Хагу 22. јула износи мишљење о Косову

posle ovoga treba da zaseda skupstina Republike Srpske i da proglasi nezavisnost

istovremeno odmah nakon te sednice opet treba da zasedaju skupstine RS i Srbije i da proglase ujedinjenje u jednu srpsku drzavu.

Naravno to bi se desilo kad bi imali nekog Srbina na celu Srbije.

Al ja sam se probudio i video da se nije desilo nista.

Tadic je proglasio jos jednu "pobedu u moru novih diplomatskih pobeda" , proglasio sebe "za svetskog lidera" i zivot ide dalje

svaka ti cast Borise Tadicu, ti si svoj posao izvrsio, Srbija vise ne postoji

24fk8qg.jpg

Sada je Vrhovni sud Evrope rekao sve, Tadić će sada da nazdravi šampanjcem sa ovim Japancem (naravno, iza kulisa,već su ga jednom i teretili za to)...

Naravno, i General sa slike će biti prisutan....

Original postavio Сибирски тигар
Meђународне норме крши све оно што није у интересу Америке, шта ми ту можемо?
ništa..mi cemo Vam dati vazeljin...i uputstvo za uporabu...:hahaha: :hahaha:

НЕ ТРЕБА!
ЋЕ ВИ РАЦВЕТАМО БУЉАРИЦЕ,
КИ МАЈСКЕ РУЖЕ БУКЕТАРЕ И БРЕЗ ЊЕГА!

a122.gif
a122.gif
a122.gif

:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

posle ovoga treba da zaseda skupstina Republike Srpske i da proglasi nezavisnost

istovremeno odmah nakon te sednice opet treba da zasedaju skupstine RS i Srbije i da proglase ujedinjenje u jednu srpsku drzavu.

Evo ja vas najiskrenije podrzavam u tom suicidnom potezu :lol: dakle, samo naprijed!

ja sam pricao da je jedino pravo koje se racuna u svetu jeste PRAVO SILE

Samim tim Srbija bez sile ne moze da uradi nista, i moze da je okupira rasparcava i srbe ubija kako ko hoce i gde hoce.

Sa silom , Srbija to moze da radi sa njima

Zato Srbija ako zeli da predje iz pozicije gubitnika jedino sto ima kao izbor jeste da udje u Rusku Federaciju i postane republika u okviru ruske federacije, stim stio treba traziti da mozemo samostalno da nastupamo u medjunarodnim sportskim takmicenjima kao recimo skotska vels i severna irska u okviru UK

Ovako dok Srbi sanjaju "EU san" i glasaju Tadica i DS nastavice da budu gubitnici i luzeri a srpski zivotni prostor sve manji i manji

Кад смо код силе, Америка има 3000 ловачких авиона, Русија само 1000 од којих је две трећине неисправно. Авионе помињем зато што су 1999. показали колико је то битно.

Back