klikk
Iskusan
- Poruka
- 6.948
Pa ništa, lupetaj i dalje i živi u ubeđenju kako neko veruje u to![]()
![]()
![]()
http://www.documenta.hr/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1
pogledati dolje lijevo pod suđenja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ništa, lupetaj i dalje i živi u ubeđenju kako neko veruje u to![]()
![]()
![]()
Pa da, kada ti ignorišeš najveće etničko čišćenje u Evropi nakon drugog sv. rata i kada na popisu Hrvatske iz 2001. u odnosu na 1991. nedostaje 400.000 Srba tj. 10% predratnog stanovništva, onda je to O.K.
O.K. je po tebi i kada tvoj zemljak opravdava Jadovno, Jasenovac, Staru Gradišku, Pag i druge logore u NDH...
A kada ja tvrdim da osim Lovasa, Ovčare i par pojedinačnih incidenata nije bilo nikakvih zločina prema Hrvatima u RSK, onda je to "van pameti"...
I koje linkove hoćeš, kada sam ti do sada dao milion tekstova i linkova, ali ih nisi ni pogledala...
Evo pročitaj samo moje postove u ovoj temi i biće ti dovoljno.
A ti meni daj linkove o srpskim zločinima u RSK nad Hrvatima...
NevJerovatno....
zanima me zasto izmisljas..?
zasto mi podvaljujes ono sto nisam rekla ni napisala niti mislim...?
osjecas li se bolje kad inisuacijama trazis opravdanje za srpske zlocine, negirajuci ih..
kada sam to ja rekla da je OK sto se opravdava Jasenovac isl.i kada sam ja to podrzala..
nikada, jer za to opravdanja nema..isto kao sto ga nema ni za sve srpske zlocine koje su pocinili Srbi u RH 89-e do 95-e, i to sto ih ti neces da vidis ili pak relativiziras ipak je samo tvoj problem...najprije se qurcite i tamanite sve oko sebe, pljackate, ubijate, protjerujete i "osvecujete" nad nenaourzanim zivilnim stanovnistvom, a kad vam se suprotstavi i izpusite onda vam cio svijet kriv...ma jadni vi nevini.i neduzni....i trk u kuknjavu...i prebrojavanje nesretnih leseva, i mazohisticko politiziranje njima...samo propaganda zrtve vam ovaj put ne prolazi i nece proci jer je cio svijet bio svjedokom onoga sto ste cinili...sta ces, informativno doba je..
a citati Veritasove i kojekakve vidivdanske linkove, cija vjerodostojnost je i vise nego upitna, ne vrijedi..
a ti citaj osude Haaskog Tribunala, gdje su navedeni dokazi za zlocine Srba nad Hrvatima, etnicko ciscenje i samo mali dio onoga sto su nam ucinili...to su vjerodostojni linkovi...ili citaj izvjesca HHO, ili opcenito izvjesca inter. nevladinih udruga pa ce ti biti sve jasno, ako ce naravno...
a to sto si me stavio u isti kos sa forceom, govori o tebi i ne o meni, i s obzirom da ti se gadim, moja diskusija s tobom je zavrsena do daaljnega dok se ne izvines![]()
i za kraj:
ocito je laz (ili si ti, ili Tanjug, kojeg si citirao) da je sud odbio zahtjev RH za uvid u dokumenta (moguce je da ce odbiti, ili, za ocekivati je da ce odbiti), ali to dosada nije ucinio, jer to osim tebe (evtl. Tanjuga nitko nije objavio), ili tipicno srpska posla, sto je babi milo...
i za tvoju informaciju, prije nego postavljas linkove s poluinformacijama, koje interpretiras kao dokaze, evo ti link pa mozes pratiti sudenje u zivo...i cuti ces da je cak i sudac, a ne samo obrana ismijala tog ruskog svjedoka jer je mjenjao iskaz tri puta, da bi na kraju priznao, da je za vrijeme napada na Knin, dva dana bio u svom uredu i da je bio iznenaden, kako je mala steta...
http://www.antegotovina.com/
bok
i da dodam jos nesto i pri tome se koristim rijecima vise forumasa , datim na topicu o hrvatskim zrtvama Bleiburga i Kriznog puta i zlodjelima komunista, citat
"dobro su i prosli za sve sto su ucinili"
mozda su trebali Englezi da nas oslobode...
Za sve Hrvate koji sumnjaju u srpske izvore (kao što Slavonija sumnja u Veritas - kojeg priznaju i UN i sve druge međunarodne institucije) imam odličan predlog:
Samo u Google-u ukucajte ovaj pojam i pročitajte sve linkove:
Semina Lončar
Biće vam dovoljno...
A ako nije, onda ovaj:
Stipe Šuvar
ili
Ivan Zvonimir Čičak
pa vidite šta kažu objektivni Hrvati o svemu tome...
a jesi ga i ti prdeknuo.
cuj ti njega,on nam tamo neku seminu kao objektivnu "Hrvaticu"
prezentira.
ili veritas,cetnika save strpca.
sta bi ja sad tebi trebao,poviesne vidike
sa crnalegija.hr da serviram,a dragance??
Kakav si ti moron, pa to je strašno...
Uzgred, "četnika" Savu Štrpca priznaje UN i MKC kao relevantnog stručnjaka, a i Semina Lončar je mnogima u Hrvatskoj stala na žulj...
Ali od tebe se ništa bolje i ne može očekivati. Ustaša ostaje ustaša.

Nema to veze sa ustaštvom, to je stanje svesti.![]()
Pa nećeš dočekati da ti se izvinem dok god smatraš Gotovinu herojem, dok ne priznaš da su "Bljesak" i "Oluja" bili najveće etničko čišćenje u Evropi nakon drugog sv. rata (priznao i Karl Bilt)... i dok se ne izvineš za osporavanje i negiranje hrvatskih zločina nad Srbima.
Linkovi koje sam ti postavio (kamo sreće da si ih pročitala bar malo) su bili oni iz hrvatskih izvora:
pisci su Semina Lončar, predsednica Centra za razvoj demokratije iz Splita ekskluzivno za Korene:. „Ako ko treba da doživi katarzu onda je to Hrvatska. ...
www.vidovdan.org/article585.html
i Stipe Šuvar...E da sam ti još postavio linkove srpskih izvora imala bi šta i da čitaš...
Dalje, nisam nigde napisao da ti opravdavaš Jasenovac i druge logore, ali se u većini slažeš sa ovim tvojim zemljacima koji to čine, a ti se nigde ne ograđuješ od njih, već ih uglavnom braniš...
I eto, to bi bilo to...
Drago mi je da smo diskutovali neko vreme dok si bila objektivnija, ali te je izgleda ponela euforija i nada da će Hrvatska dobiti ovaj sudski proces ili možda zbog ovako intenzivnog prisustva tvojih proustaških zemljaka na forumu, pa si postala ekstremnija nego inače...
Na kraju (što bi ti rekla): BOK
znati i moci se izvinuti za pocinjenu gresku je osobina svake "velike" osobe; ocito ne pripadas u te...
sto se vidi i po tvom ovome pisanju...nista pametno osim podmecanja i cistih lazi...
zalosno
1. kad sam ja i gdje rekla da je Gotovina heroj? (dapace uvijek sam rekla da svatko tko je u Haagu nije tamo bez razloga)
2. kad i gdje sam ja negirala hrvatske zlocine nad Srbima, nikad i nigdje
3. najvece zlocine poslije drugog svj. rata u Europi pocinili su Srbi, Srebrenicu i Vukovar (izmedu ostaloga), Oluji nije bio cilj etnicko ciscenje Srba iz Hrvatske, oni su vecim dijelom pobjegli ( u svim medunarodnim spisima tretiraju se kao izbjeglice (Flüchtling-izbjeglica) a ne kao protjerani (Vertriebene---protjerani), isto i na engleskom
4. pozivati se na izjave Semine Loncar ima istu vrijednost kao da se ja pozivam na ustaske izvore

5. a o Stipi Suvaru ti meni apsolutno nemozes nista reci, jer sam ga osobno poznavala i redovno s njim kontaktirala dugi niz godina, bio je kucni prijastelj jednog dijela moje porodice, veliki jugoslaven i pristalica bratstva jedinstva, jos veci komunista koji je padom komunizma dozivio ogromnu frustraciju i pri kraju zivota postao veliki luzer i gubitnik, osrednji profesor, ali dobar i naivan covjek...
7. kada i gdje sam se ja slozila sa nekim mojim koji negira ili brani Jasenovac...najprljavija od tvojih lazi u poslijednje vrijeme
8. opet tvoje izmisljanje...jedan od mojih prvih upisa u vezi teme sa tuzbom je da nevjerujem da ce se sud proglasiti nadleznim...
9.bezrazlozan napad i prozivanje nije nikakva argumentacija, samo znak slabosti...jer onaj koji pjeni nemoze biti u pravu...
10. podmecanja , poluistine i neistine ti kod mene nemogu proci....isto kao ni teorija nevine zrtve nad kojom je RH nicim izazvana pocinila zlocin...
moja diskusija s tobom, dok se ne izvines za licno vrijedanje, je ovim definitivno gotova
ima dovoljno normalnih ljudi na ovom forumu koji ce, iz tekstova nas oboje, moci sami zakljuciti tko je to lazov i sovinista i svi ostali epiteti koje si mi prikacio..
hvala...
tako vam je i u RH svatko bio ustasa samo da bi opravdali vlastitu agresiju...
ima dovoljno normalnih ljudi na ovom forumu koji ce, iz tekstova nas oboje, moci sami zakljuciti tko je to lazov i sovinista i svi ostali epiteti koje si mi prikacio..
hvala...
tako vam je i u RH svatko bio ustasa samo da bi opravdali vlastitu agresiju...
Agresiju?
Ja nisam citao sve vase ranije komentare, niti nameravam, ali to sto pricas o agresiji je budalastina.
Nijedan vojnik iz Srbije nije bio na teritoriji PRIZNATE drzave Hrvatske, ako se izuzmu dobrovoljci.
A ko je prvi potegao rat, kao jedini adut za osamostaljenje je sasvim jasno iz mnogo puta prepricavanog govora Tudjmana, u kojem je sasvim jasno rekao da je Hrvatskoj bio POTREBAN rat.
Da ne govorim sada o krsenju ustava i izbacivanju Srba kao naroda iz istoga, o inicijalnim kapislama, kao sto su ubistvo porodice Zec, zlocini u Osijeku, koji su posluzili cilju, da zastase Srbe te prouzrokuju njihovu reakciju.
Da nije bilo toga, kroz 20-30 godina svi Srbi sa prostora Hrvatske bi bili tiho asimilirani.Ali, ne......To se moralo deisiti za Tudjmanovog zivota, i zato je poceo rat.
Kao najbolji dokaz toga, mogu se videti rezultati dva popisa stanovnistva u Hrvatskoj.Jedan radjen 1971. gde se 650 000 ljudi izjasnilo kao Srbi, i popisa iz 1981. gde je taj broj bio 520 000...
Ma ne, ja sam samo naveo podatke iz godina koje se nisu mogle povezati sa ratovima....Cisto da se vidi kako je tada asimilacija bila velika i sistematska.
Jos od vremena Bakarica.
U suštini, već od "Hrvatskog proljeća" 1972. u Hrvatskoj se vodila tiha asimilacija prema Srbima, pogotovo u krajevima gde je većinsko stanovništvo bilo hrvatske nacionalnosti.
Najbolji dokazi za to su npr. njihov poznati TV voditelj Stanković (Nedjeljom u 2) koji neprestano ponavlja da je Hrvat ili onaj njihov plivač Milošević koji isto to tvrdi...
...zatim seti se Stojka Vrankovića - košarkaša ili Dražena Petrovića koji su isto govorili da su Hrvati... :shock: pa onda Arsena Dedića koji neprestano ponavlja kao mantru da je Hrvat iako mu se otac zvao Jovan i pevao je u crkvenom horu šibenske pravoslavne crkve...
Primera imaš koliko hoćeš...
sve koje si nabrojio su etnicki Hrvati.
kao uostalom i ti.![]()
primitivniju, jadniju i gluplju fotomontazu nisam vidjela...cak i kratkovidni iz aviona vide da je fotomontaza
zalosno je da se moraju koristiti takve metode, da bi se uvecao zlocin koji je sam po sebi "velik"...i nikakvo uvecanje mu nije potrebno
cilj takvih fotomontaza je samo manipulacija u dnevno politicke svrhe i dolijevanja ulja na vatru, demagogijskih gubitnika i luzera
A jel ovo montaza govnarko ustaska
![]()
![]()
nije montaza...
ali to su fotografije iz Auschwitzer( ova druga), koje su tamo i izlozene...i svaki posjetioc ih moze vidjeti...ali za to bi trebao da napustis jazbinu u kojoj zivis i pogledas svijetlo dana