- Poruka
- 3.426
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
markovozd..:A zasto tako mislis??
Ja sam samo siguran da sledi debelo ispiranje mozga , gradjanima Srbije sledecih nekoliko nedelja, a ne bi mogao da se tako eksplicitno kao ti, osmelim , da dam takvu prognozu..
Naprotiv, smatram da su male sanse da toliko ljudi izadje na referendum , uopste, a kamoli da svi, kao severno korejanci, glasaju ZA............
Jedino , sto garantuje uspeh referenduma, je , kradja , koja se sprema......uz aminovanje svih stranaka u Srbiji........
Kira Neris:Ha,a koliko su im platili za "rezultate"? Je li uračunato i prekonoćno glasanje?
_Milanche_:jednom kad su bili neki predsednicki izbori ja sam bio taj saljivdzija :-)
Elvin:je l' gleda neko koštuničinog savetnika simića na stb-u? kaže lik nekoj ženi koja neće da glasa za ustav nešto u stilu: vi vidite kako ćete da objasnite potomstvu i okolini da niste za srbiju :shock:
koji bolid...
Elvin:je l' gleda neko koštuničinog savetnika simića na stb-u? kaže lik nekoj ženi koja neće da glasa za ustav nešto u stilu: vi vidite kako ćete da objasnite potomstvu i okolini da niste za srbiju :shock:
koji bolid...
eremita:Лепо је а и тачно рекао човек, шта ти није јасно ? Мислиш ако гласаш против новог Устава који треба да у сваком погледу повуче Србију напред - Е ОНДА НИСИ БОЛИД.........нешто си ти побркао...
п.с. И да ти буде јасно ЏАБА СВЕ ТО РАДИТЕ, јер ако не прође на референдуму
проћи ће на УСТАВОТВОРНОЈ СКУПШТИНИ - а онда............
markovozd..:Bre, eremita, dokle ces da se brukas po forumu??
Toliko entuzijazma je za pohvalu, ali toliko neznanja je ipak za zaljenje'![]()
Pa ,ako ustav ne prodje na referendumu, ne prolazi ni na kakvoj ustavotvornoj skupstini.......
Odakle ti ta glupost??
U tom slucaju se raspisuju IZBORI za ustavotvornu skupstinu, koja je u obavezi da u roku od 3 meseca donese novi ustav..........
Pojma nemas, uzmi nesto procitaj pre nego lupis, pa ostanes ziv........
eremita:п.с. И да ти буде јасно ЏАБА СВЕ ТО РАДИТЕ, јер ако не прође на референдуму
Pa ,ako ustav ne prodje na referendumu, ne prolazi ni na kakvoj ustavotvornoj skupstini.......
U tom slucaju se raspisuju IZBORI za ustavotvornu skupstinu, koja je u obavezi da u roku od 3 meseca donese novi ustav..
Па да, па ја сам на то и мислио..
......то ваљда сви знају да је за уставотворну скупштину потребно расписати изборе........хајде не тандрчи.....мЛого си досадан...
no_problem:Мислим да је у праву, а ово је вређање политичара koji bolid...
eremita:а и на ИГНОРЕ СИ МИ..........
eremita:Лепо је а и тачно рекао човек, шта ти није јасно ? Мислиш ако гласаш против новог Устава који треба да у сваком погледу повуче Србију напред - Е ОНДА НИСИ БОЛИД.........нешто си ти побркао...
eremita:п.с. И да ти буде јасно ЏАБА СВЕ ТО РАДИТЕ, јер ако не прође на референдуму