radeta62
Buduća legenda
- Poruka
- 43.063
Republika Srpska je drzava svidjalo se to nekome ili ne...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Medijsko krilo gnuske države.Kvalitetan i realan medij
Ja i moja porodica svako veče gledamo ruske vesti sa osmehom na licuMedijsko krilo gnuske države.
Znam, zato kažemo da je vladimir kafirovič ****** ovan-predvodnik svetskih gubitnika tranzicije.Ja i moja porodica svako veče gledamo ruske vesti sa osmehom na licu
Ne postoji tranzicija.Znam, zato kažemo da je vladimir kafirovič ****** ovan-predvodnik svetskih gubitnika tranzicije.
Nek nam oni prdoguzi guzeranti iz tuzle i bjeljine koji zive u ns popuse od muke...Republika Srpska je drzava svidjalo se to nekome ili ne...
![]()
Ko nas mrzi nek je' gofna.Nek nam oni prdoguzi guzeranti iz tuzle i bjeljine koji zive u ns popuse od muke...
Misli da je to danas in a ne razmislja sta ce biti sutra.Zašto mrziš Srbe?
Sutra ce cackati mecku i zavrsiti u anadoliji...Misli da je to danas in a ne razmislja sta ce biti sutra.
Tranzicija znači "bili smo koristili komunizam, ali pošto smo shvatili da je to propast, onda TRANZITUJEMO u drugi vid obnašanja privrede. Ugledajući se na razvijene."Ne postoji tranzicija.
To je fraza za kompletan mallfunction sudstva i države protiv najobičnijih lopova
Sa njenog francuskog univerziteta, "Luj Ka"To iz licnog iskustva?
а нису ни прогласили независностSputnjik priznao, Kremlj nije. Cudna podela.
Biće mujaga bićee ne brini.а нису ни прогласили независност
Па ја бих највише волео, па да добије Србија мало више плодног земљишта. Додуше ни то држава неће користити чим наше природне руде већ нећеBiće mujaga bićee ne brini.
jerbo radi za placu, a ne za platu, prica hrvatski, srpski je navatala verovatno.... da ne budem nepristojanMisli da je to danas in a ne razmislja sta ce biti sutra.