streetwanderer
Početnik
- Poruka
- 14
Ok, evo ti jednostavno pitanje, šta da upiše onaj ko ne želi da studira ETF ili Informatiku?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok, evo ti jednostavno pitanje, šta da upiše onaj ko ne želi da studira ETF ili Informatiku?
Hajde nemoj da plašiš ljude. Mrzi me da ti čitam prošle postove, da li studiraš medicinu? Ako ne, zašto išta pišeš na ovu temu?
Ako studiraš medicinu, zašto si je upisao ako ti je ovoliko negativan stav prema tom fakultetu? Šta predlažeš da ljudi upišu? Ako to nije ono što ih zanima i što vole, pretpostavljam da i ti pripadaš onom kultu obožavanja ETF-a ili informatike, koji koliko god bili perspektivni ipak nisu uopšte laki fakulteti, i svakako nisu za svakoga.
Stvarno ste smorili svi vi kvazi-prosvetljeni mladi umovi koji su se razočarali u sistem. Čovek bi rekao da je jedino rešenje za one koji ne upišu tehničke fakultete u Srbiji raditi na trafici ili ubiti se. Upišite ono što vas zanima, posao će naći onaj ko ima sreće i sposobnosti. Ne postoji magična formula za dobar život u Srbiji, ali ti možeš pristojno da živiš sa kojim god završenim fakultetom, poenta je samo snaći se kasnije.
Hajde nemoj da plašiš ljude. Mrzi me da ti čitam prošle postove, da li studiraš medicinu? Ako ne, zašto išta pišeš na ovu temu?
Ako studiraš medicinu, zašto si je upisao ako ti je ovoliko negativan stav prema tom fakultetu? Šta predlažeš da ljudi upišu? Ako to nije ono što ih zanima i što vole, pretpostavljam da i ti pripadaš onom kultu obožavanja ETF-a ili informatike, koji koliko god bili perspektivni ipak nisu uopšte laki fakulteti, i svakako nisu za svakoga.
Stvarno ste smorili svi vi kvazi-prosvetljeni mladi umovi koji su se razočarali u sistem. Čovek bi rekao da je jedino rešenje za one koji ne upišu tehničke fakultete u Srbiji raditi na trafici ili ubiti se.
Upišite ono što vas zanima, posao će naći onaj ko ima sreće i sposobnosti. Ne postoji magična formula za dobar život u Srbiji, ali ti možeš pristojno da živiš sa kojim god završenim fakultetom, poenta je samo snaći se kasnije.
Zdravo svima,planiram da upisem ove godine medicinski fakultet,pa me zanima gde je bolji fakultet Novi Sad ili Beograd? Je l ima vas koji ste bili i na jednom i na drugom ?
Hvala unapred![]()
Zdravo svima,planiram da upisem ove godine medicinski fakultet,pa me zanima gde je bolji fakultet Novi Sad ili Beograd? Je l ima vas koji ste bili i na jednom i na drugom ?
Hvala unapred![]()
A šta misliš koji je bolji?!
Mada ne znam šta podrazumevaš pod bolji:
Podrazumeva pretpostavljam kvalitet nastave i kadar i kriterijume koje isti ima. U Kragujevcu i Novom Sadu medicinski je daleko najslabiji u poredjenju sa Nisom i Beogradom, Kosovska Mitrovica je zlatna sredina.
Ukoliko stvarno zelis da se pomucis, onda biras Bg (jer verujem da ti je Nis daleko).. Nemoj da se dvoumis, neces zazaliti.
Pa ni ovi s engleske nastave nisu mnogo bolji. Uglavnom se nakon prve ili trece prebace na srpski smer i odmah padnu godinu.
pocetak zavisi od godine na koju ides. prvaci su vec krenuli pre nedelju dana, ja krecem prekosutra, a prosle godine sam polazio 15-og. e sad, ne znam da li sadasnja druga godina isto krece 15. ili prekosutra kad i ja. biohemija nikako nije laka, ali ako je ucis na pravi nacin, onda ume da bude bas zanimljiva. jos nisam bio demonstrator nigde, mislio sam da se ove godine prijavim za genetiku i biohemiju, ali mislim da ipak necu imati vremena za to na trecoj, pa cu verovatno od cetvrte godine da krenem na jednom ili dva predmeta sa demonstraturom.
Vidim da se ovaj razgovor vodio pre sest godina ali ti se moram zahvaliti na savetima koje si napisao. Verujem da si vec zavrsio fakultet. Zanima me kako te sluzi zivot posle faksa?
Nema na cemu
Ako si citala i ostale komentare koje sam ostavljao, mozes da pretpostavis sta mislim o prospektima za buducnost posle medicine
Zivot posle faksa me sluzi tako da idem na volontersku specijalizaciju, sto znaci da placam da radim i ucim i da za to ne dobijam nikakvu novcanu nadoknadu. Imam srece da moji roditelji to mogu da plate, a ja pokusavam da doprinesem koliko mogu time sto "tezgarim" na nekom programiranju kad nadjem dovoljno vremena.