Carol
Poznat
- Poruka
- 9.970
Hm, pa ja sam to i napisala da rep. može da bude dovoljan za drugo pitanje, ali drugo pitanje nisu tkiva kao što si ti napisao, tako da pretpostavljam da je tu došlo do zabune.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hm, pa ja sam to i napisala da rep. može da bude dovoljan za drugo pitanje, ali drugo pitanje nisu tkiva kao što si ti napisao, tako da pretpostavljam da je tu došlo do zabune.
Pozdrav svima
Planiram upisati medicinu, ali nisam pocela sa pripremama. Problem je sto sam iz Subotice i nemam sa kime da radim. Treba mi strog/a prof. posebno za hemiju. Nadam se da ne pocinjem kasno.
Volela bi da cujem vase predloge.
I savete![]()
Ja bih samo da dodam ovo: ako trazis strogog profesora da bi te "terao" da ucis, onda bolje odmah batali medicinu. prijemni ce ti biti boza u poredjenju sa velikom vecinom ispita.
U roku od dva dana dobila sam 100 argumenata zbog kojih da ne upisem medicinu. Kako da kazem kvalitetan=strog kako hocete.
Ovo je zivotna odluka i ne zelim da pogresim. Perfekcionista sam.
Ako ne doguram do budzeta ili padnem sa budzeta mojima cu biti dodatna muka. To mi je najveci problem. Zanima me na koji nacin proveravaju znanje? Predmeti se uce paralelno ili jedan resis pa posle provere znanja drugi predmet?
Da, na to sam mislila. To sa rokovima mi bas nije jasno. Uci se dakle paralelno vise, i provera naucenog ide npr. ove nedelje jedan predmet, sledece nedelje drugi pa treci, cetvrti?
Ne znam gde da se informisemo uposteno kako sve funkcionise? Tokom cetiri god skolovanja nisam imala kad da se detaljno posvetim toj sferi. Isplatilo se ali...
A kada pitamo prof. oni izbegavaju pricu o tome jer " ne poznaju bolonjski sistem" i "razlikuje se od fakulteta do fakulteta".
Poatoji neki informator/prirucnik kako funkcionise studiranje (konkretnije medicina)?
Recite mi, je l i vama bio ovako težak i kratak (30 pitanja - 30 min) prvi kolokvijum iz histologije, kao što je bio nama danas?![]()
@Anatom
E isto je tako bilo, mislim da i svaki traje 30 minuta, a i ja se sećam da mi je taj pvi bio težak nešto, imala sam 18.
Ali drugi i treći su bili skroz ok i imala sam baš dosta poena, tako da pretpostavljam da je i vama nešto slično kao i nama.![]()
Puno vam hvala na odgovorima. Bas sam to htela znati.
Imam jos jedno pitanje Zdravstvena nega 3god i Zdravstvena nega 4god? Koja je razlika? To nije ono sto zelim, ali cisto me zanima koja je razlika? Od 3god je visa sk. a cetiri fax? Postoji neki plus? (sa sajta un u NS)
Сада ће и сестре имати факс. Лудило. Мислим да Виша у Земуну овим потпуно губи смисао.