Da li vam je poznat fenomen "study burnout"? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li vam je poznat fenomen "study burnout"?![]()
Koliko košta jednosoban stan preko puta fakulteta (mislim na stanarinu) ako ima???
veoma sam zainteresovan![]()
Preko puta fakulteta je interna B klinika![]()
Setih se danas, u svetlu jednog saznanja, ova dva komentara. Saznao sam danas da na poslednjem spratu Interne B zapravo postoje neki stanovi i da gore ljudi zive![]()
Nekad jači, nekad slabiji burnout, ali sigurno 5 puta. Previše sam provodio vreme učeći, praktično svaki slobodni minut sam učio, čak i kad sam bio jako umoran, to je više bilo mučenje, ali bio sam u fazonu "to što mi teško pada učenje je normalno". Fora je bila u tome da kada sam umoran prestanem sa učenjem i opustim se, a ja sam forsirao učenje i tako je efikasnost opadala. Bio sam vođen logikom da neću stići da naučim sve ako se budem odmarao. Možda preterujem, samo nisam znao da može doći do burnout-a, pa mi je interesantno da je to bio uzrok mog problema. Zato sam hteo da čujem da li znate za to i kako ste ukapirali da je to to.![]()
Nekad jači, nekad slabiji burnout, ali sigurno 5 puta. Previše sam provodio vreme učeći, praktično svaki slobodni minut sam učio, čak i kad sam bio jako umoran, to je više bilo mučenje, ali bio sam u fazonu "to što mi teško pada učenje je normalno". Fora je bila u tome da kada sam umoran prestanem sa učenjem i opustim se, a ja sam forsirao učenje i tako je efikasnost opadala. Bio sam vođen logikom da neću stići da naučim sve ako se budem odmarao. Možda preterujem, samo nisam znao da može doći do burnout-a, pa mi je interesantno da je to bio uzrok mog problema. Zato sam hteo da čujem da li znate za to i kako ste ukapirali da je to to.![]()
Jaooo, i ja sam sav smlaćen. Većina ljudi je preumorna.
Ima i frikova koji kažu da je prva godina prelaka.![]()
Ko je Damnjanović Tatjana (Humana Genetika)? Kakva je na ispitu? Ja sam kod nje.
Čitam na forumu belimantil, ali hteo bih da čujem i vaše iskustvo.
I još jedna stvar, da li može Genetika da se polaže i u februaru, pošto su sada odvojeni januarski i februarski rok?
Neko širi priču da ako polažeš u januaru, ne možeš u februaru, nego tek tamo u aprilu.![]()