Yersinia
Primećen član
- Poruka
- 521
Rizikujući da zvučim potpuno nenormalno, ja se mnogo bolje osećam sada kad sam ovako zatrpana obavezama, nego u srednjoj dok sam tako beskorisno blejala![]()
Тек си прва година, полако

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rizikujući da zvučim potpuno nenormalno, ja se mnogo bolje osećam sada kad sam ovako zatrpana obavezama, nego u srednjoj dok sam tako beskorisno blejala![]()
Ništa i od toga diploma nije prizneta. ZAŠTO? zato sto jedan amer ovo uči 2 godine, To su mu osnovne studije. Vas gledaju kao mentola. Trebalo vam je 6 godina, njima 2.. Vi mu dodjete kao viša škola jer ste završili osnovne akademske studije.
Kolege, da li neko od vas zna nešto o doc.dr Suzani Cvjetićanin?![]()
Da napisem koju o pripremama na faxu iz licnog iskustva![]()
kada smo dosli prvi put,domar nam je prvi pozeleo dobrodoslicu![]()
Prosli put su burgijali nesto iznad amfiteatrapa nista nismo culi,nadam se da sledeci put nece :/
Toliko od mene![]()
![]()
Pa dobro sad su promenili mesto odrazavanja priprema, nadam se da u novom amfiteatru nece biti burgijanja .Jel moze neko da mi kaze koji su autori za hemiju iz druge godine zato sto ima dve vrste knjiga za prirodno-matematicki smer, Horvat Rozalija ili Rajić Snežana.