Uhh, a ja se ponadala da su knjige razumljive, da je gradivo objašnjeno korak po korak itd. A izgleda da nije baš takoPogotovo kad pročitam post od mikelo90.
U svakom slučaju učim ozbiljno, za sada najviše anatomiju, prešli smo kosti ramenog pojasa i ruke i trudim se da naučim što više, ako je moguće sve iz praktikuma npr. Sledeće nedelje treba da pređemo pazušnu jamu itd, ulazimo u disekcionu salu i možda mi je malo frka oko toga, ali navići ću se na rad u disekcionoj sali, to je još i najlakši problem sigurna sam. Mada što se tiče učenja unapred, moraću još više da učim jer za sada mi je prvi prioritet da naučim što bolje ono što smo prešli, a onda koliko stignem unapred. Je l' to ispravno ili treba drugačije?
Kako vec rece kolega mikelo90 knjige su blagi zasu,nije bolje ni sa knjigama iz interne,hirurgije itd,ali to ne treba da te brine jer tu si gde si,nece se to jos dugo promeniti...Potpuno je ispravno da pratis gradivo koje prelazite jer ce ti biti mnogo lakse pred ispit.Bilo bi dobro ako imas vremena i snage da iscitas iz praktikuma ono sto se radi na narednoj vezbi da bi lakse razumela na uvodnom casu i da bi znala da pitas asistente ono sto ti ne bude jasno(naravno ako gospoda zele da objasne).Ruku i nogu komplet mozes iz praktikuma da spremas i za ispit sa dodatkom zglobova iz knjige.Anatomija i treba da ti bude prioritet jer se tesko uci,a lako zaboravlja.