Medicinski fakultet

• Začetnik teme Začetnik teme Celt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e da, za menzu verovatno jeste potrebno, ja ne koristim menzu pa sam zaboravio na taj deo. ni za sta od ostalog navedenog ne treba. kad odes u studentsku polikliniku, traze ti knjizicu i indeks a ne tamo neku karticu. na vezbama i predavanjima - smesno, nemaju ni aparate za ocitavanje tih kartica :)

Imam jedno pitanje za starije studente, mi smo se slikali za kartice pri upisu, pretpostavljam da se dobijaju u oktobru. Jesu li to ISIC kartice, i koliko se one stvarno koriste na fakultetu ?

hahahah odlicno :) zato sto su pricali da je to obavezno , da se sa njima evidentiras na vezbama i fax, koristis kao zdr. karton, bonove za menzu uplacuhes tu, ali izgleda da od toga nema nista :D

E ja sam se malo raspitivala, to jeste ISIC studentska kartica koja se koristi za menzu, a takodje i na studentskoj poliklinici umesto indexa i tako te stvarcice.. :D
Inace blizi se polako pocetak faxa, kolege kako stojite sa zivcima? xD

ako budu 2 usmena, smatrajte se blagoslovenim. zaista, sta bih dao da mi je tako bilo. to bi znacilo da cete na kraju prvog semestra polagati ruku, nogu i toraks, a na kraju drugog semestra glavu i vrat, cns, abdomen i karlicu. karticu aktivirajte samo ako niste iz bg-a. inace vam je zaista besmisleno. pazi, molim te, kod lekara umesto indexa pff :D

ako budu 2 usmena, smatrajte se blagoslovenim. zaista, sta bih dao da mi je tako bilo. to bi znacilo da cete na kraju prvog semestra polagati ruku, nogu i toraks, a na kraju drugog semestra glavu i vrat, cns, abdomen i karlicu. karticu aktivirajte samo ako niste iz bg-a. inace vam je zaista besmisleno. pazi, molim te, kod lekara umesto indexa pff :D

Pa ja i nisam iz Bg-a zato sam se i raspitivala :D Ja sam mislila da su 2 usmena losa stvar jer kontam da je lakse pismeno, al ovako nam bar ispit nece biti totalni sok :D

Pa ja i nisam iz Bg-a zato sam se i raspitivala :D Ja sam mislila da su 2 usmena losa stvar jer kontam da je lakse pismeno, al ovako nam bar ispit nece biti totalni sok :D

То су неке опасне новине :-) У сваком случају, и ја мислим да је боље ако буде усмени колоквијум... мада ми је тешко да замислим како ће то изгледати са 600 студената. Одакле ти те информације??
П:С. Писмено не значи и лакше :mrgreen: тј. зависи од предмета; нпр. колоквијуми из хистологије/генетике су смешни, али анатомија већ...

То су неке опасне новине :-) У сваком случају, и ја мислим да је боље ако буде усмени колоквијум... мада ми је тешко да замислим како ће то изгледати са 600 студената. Одакле ти те информације??
П:С. Писмено не значи и лакше :mrgreen: тј. зависи од предмета; нпр. колоквијуми из хистологије/генетике су смешни, али анатомија већ...

Pa to sam se i ja pitala kako usmeni kolokvijum sa toliko studenata.. A informaciju sam dobila od drugarice koja je sada druga godina, ona kaze da je to trebalo njih da zapadne, ali je iz nekog razloga odlozeno za ovu godinu.. Shvatam ja da je to rekla kazala, pa reko da pitam dal je jos neko cuo nesto o tome.. :D A i to za kolokvijume mi je rekla isto sto i ti, samo sam ja razmisljala ako je anatomija i ovako teska kako jos da je usmeno, msm ja sam se barem uvek bolje snalazila sa pismenim :D

aaa ja tek sad kontam da je gore pisalo da ce 2 od ta 4 kolokvijuma biti usmeno. prebrzo sam procitao i razumeo sam da cete imati 2 usmena ispita, kao da ce se usmeni polagati iz 2 dela...

edit: aaa ja tek sad kontam da je gore pisalo da ce 2 od ta 4 kolokvijuma biti usmeno. prebrzo sam procitao i razumeo sam da cete imati 2 usmena ispita, kao da ce se usmeni polagati iz 2 dela...

Back