drveve
Početnik
- Poruka
- 16
A ja zavrsila muziku, pa posto su moji lekari, volela bih pored muzike, koju sam zavrsila, i pored glume, koju se nadam da cu upisati, upisati i medicinu!.... Mozda kroz dve-tri godine upisem medicinu
Ali kazu treba prvo srednja medicinska, a tamo vanredno treba polagati, ali kazu nije tesko.. doduse 72000 dinara treba da se uplati, u ratama, koliko kosta, za vanredno polaganje... Ja sam zavrsila muzicku gimnaziju i srednju muzicku smer instrument i muzicku akademiju, ali za medicinu treba najpre i srednja medicinska... Moji su mi uvek govorili- medicina jeste lep i human posao ali je i najgori posao na svetu jer tu vidis sve ono najgadnije sto ima da se vidi... vidis i lepe stvari ali i najgore... Tako da, ko hoce to mora i da bude u potpunosti upoznat sa time STA je taj posao i kakav je u potpunosti...Doduse nije medicina jedini odgovor na to sta treba da radis da kazes da nisi uzalud zivela: biti pevac, umetnik, humanista, pomagati ljudima, biti knjizevnik, pesnik, slikar,...toliko divnih profesija!...
Pozz!
))

Pozz!