Da se i ja malo ubacim xD . Odavno me nije bilo

...
Pa sta radite? Kako napredujete? Sta ima novo?
btw ja mislim da cu tu moju prednost sto zavrsavam srednju medicinsku skolu jaaako dobro da iskoristim, nije da se hvalim ali ja sam 5.00, cak jedan o boljih ucenika u mojoj generaciji. Upoznat sam i sa tom cinjenicom da nije isto( nema toliko detalja) sto se radi u srednjoj i na fakultetu ali znam da je nacin na koji ja savladjujem,usvajam i ucim strucne predmete jedna jaaaako dobra osnova za medicinski fakultet. E da, odlican sam prakticar, nalazenje vena za I.V. kateter mi je uza specijalnost

P.S. Sta kazete na to da ja pocnem jos od ovog letnjeg raspusta malo po malo, to ne mora ne znam nesto da bude preozbiljno, da spremam npr neorgansku hemiju i pomalo biologiju (ako treba doktoriracu hemiju i bios xD). Ja bih takodje voleo da upadnem i u VMA, ali me muci ta cinjenica sto su prijemni ispiti istog dana i ne znam da li cu rizikovati da konkurisem na VMA. No, za konkurs ima jos vremena pa se mozda u ovoj novoj vladi promeni datum polaganja prijemnih ispita u drugim gradovima...
Da li ste upuceni u to kako se to prebacuje sa stomatoloskog fakulteta na medicinski?
Da li postiji drugi krug prijemnog ispita na medicinskom fakultetu pa ako je istog dana i na VMA da odem na 2. krug, i kakva je posle procedura u 2. krugu?
Koliko traje specijalizacija za hematologa?
.............sta cete, opsirnost mi je u krvi...................

.......