NiKoLaG
Početnik
- Poruka
 - 37

HELLO? Is anybody there?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dakle,da pochnem...First of all,da kazem da sam strashno razocharana...Zashto toliko ocrniste farmaceute???Npr.,u mom odeljenju ima jako malo onix koji su samo za knjigu wezani!!!Swesni smo i mi da postoji ziwot i bez knjige,pobogu,i mi smo ljudi,kao i swi!!To swe shto prichate ide na washu shtetu,wi cete ispashtati zbog swojix loshix ocena,ne mi farmaceuti...Ali,to je washa stwar...Dalje...JA prwa nisam shtreber!!!Imala sam 1 iz fizike na polugodishtu!!!Swi kazu,Kljajic EXTRA,kad odjednom on nam zabode 5 kechewa...xm...
Onda...Definitiwno najjachi profesori,tj.profesorke iz shkole su MILKA TOMASHEWIC I BRANKA,anatomicharaka,ona nowa...Kod njix i da imam keca nikad ix ne bix zamrzela!!!
Ali,kao shto sam wec widela da pishu,Zorka,mi je zowemo wektorka,definitiwno je najgora...Udawi zenaaaaaaaaaaaa....Xm...ne znam wishe shta da pishem...Znam samo da mi je jako kriwo...Jer sam se borila da ne padnem na poprawni,a sad mi je kriwo jer ne mogu da budem 4,00...smorila sam se..E,da,i nemojte tako...Ima preslatkix dechaka...
Ja znam jednog koji je prelep...mada sam se smorila,jer sam danas saznala da ima dewojq...A shtooooooooooooo....
i tako...dosta,jel' da?
Samo josh da pozdrawim najjacha odeljenja!!!TO SU FI3 I FI2!!!!Najjachi likowi!!!Inache,ja sam iz FI3...
Toliko....Bye...
Dakle,necu da duzim...Samo da podrzim moje shtrebere,farmaceute!!!E Gagooo svaka cast!!!!!!!!!!Ti i ja smo ja mislim jedini koji mrze Kljajica debila!!!!!!!!Meni je anatomicarka prilicno gotivna, dok Branku zajebavamo non-stop po 500 puta radimo istu lekciju pa joj kazemo da nam je rekla da idemo u kabinet iako nije da nas ne bi pitala i tako.....Rakocevicku ne podnosim kao ni ostali...a utorkom imam dvocas kod nje sto predstavlja ubistvo....inace ne podnosim i trulu Engleskinju koja mi je rekla da sam PACENIK zeni fali sto sta u glavi....i tako....pozzzzZ od FI-4!!!!!i da ja mislim da te znam Gagooo tj. mi se znamo svaki put mi kazes cao ako si ti jedina Gaga u FI-3!!!!

A ne mrzim ja Kljajica...nego mi se uopshte ne swidja kako predaje,i kako ocenjuje...Eee,opecicete se kod Branke,kao shto smo i mi!Zawukla nam je kontrolni kad smo je slagali!Kako to da was nije prowalila!!!

Definitiwno ja wishe pripadam washem odeljenju!

FI-4 su stwarno kraljewi!!Swaka wam chast!!!Auuu,saosecam se sa wama,shto se tiche Rakochewicke...Moje saucheshce...
E,a mi smo ja mislim zawrshili kod Kljajica...Kako nam je odrzao lekciju onda kad smo se spajali...Jao,a ja sam primetila jednog slatkog farmaceuta....

juuuuupiiiiiii...

POzz za FI-4,kraljewi ste!!!Ali,i za najbolje odeljenje-FI-3!!
E ljudi,jel znate sta me najvise zanima.....STA MISLITE O MSI/1????KAKVI SU ONI OVAKO,A???

Au,Boxy,izwini...
:
Valjda cu uspeti da zavrsim sve do kraja nedelje!!!!!Kako je kod vas?Jel ucite nesto???
Nego,Acco,poshto si druga godina,znash li nekoga iz FII-4??Pitam za drugaricu...
Ma daaaaaaaaaaa...ja josh anatomiju,biologiju,srpski,matish...i onda uziwam...kako god da prodjem,proshla sam!Nego,Acco,poshto si druga godina,znash li nekoga iz FII-4??Pitam za drugaricu...
![]()
Ma jok ne ucimo....ja juce odg latinski za 4 i zakljucila mi 4 stvarno je latinka Milena ispala extra sad na kraju...imam jos sutra srpski da odg prvo polugodiste i U PONEDELJAK KONTROLNI IZ ANATOMIJE nije normalana kada nam daje kontrolne...i to je valjda kraj...