Medicinska na Zvezdari

Jos malo pa kraaaj...danas opet bomba:-occc....kao i prosli put,isti dan-cetvrtak kao i prosli puu,isto i prosli put bio drugi cas a i sada...a i sad bilo cetvoro kola pajkana...sa dva kuceta,jedno pokupili na ulici kakvo je jadno,mrsavo....a drugo stene koje ne zna ni da laje...odoh da citam romea i juliju,razredna will kill me,ako ne procitam ..pozz za sve:)

Jos malo pa kraaaj...danas opet bomba:-occc....kao i prosli put,isti dan-cetvrtak kao i prosli puu,isto i prosli put bio drugi cas a i sada...a i sad bilo cetvoro kola pajkana...sa dva kuceta,jedno pokupili na ulici kakvo je jadno,mrsavo....a drugo stene koje ne zna ni da laje...odoh da citam romea i juliju,razredna will kill me,ako ne procitam ..pozz za sve:)

Da opet je bila juce bomba...steta samo jer smo od toga svega samo izgubili veliki odmor...
prosli put je biloo bolje:)

Ma shta fali,neka zovu ako treba svaki dan,bas je gotiva,mocno je zezanje napolju.A sto se tice profesora u MS-u,najbolji je Beljin i anatomicarka Jelica,a najgora je matematicarka(uzas).Zena je najgora dzukela koja postoji na ovom svetu.Latinka je najveca likusha,kao i Pedja iz fizickog

Ne verujem sta pricate o nama(FARMACEUTIMA)!!!Bas nas je neko ocrnio!Evo jos jedan dokaz da i farmosi znaju sta je NET...inace ja sam I god.
Sto se prof. tice za Kljajica mislim da je kreten...dok za Antica(Nebojso) mislim da je jedini prof. kod koga je opustencija zato nemojte da se bunite...inace i Zica je OK daje lako 5 ali me nervira!!!!
Latinka Milena(plava sa teglama) mislim da uopste nije strasna samo dosta trazi(vise se folira kad izigrava neku strogocu)!!!!
NADAM SE DA PRIMATE PORUKE OD FARMACEUTA!!!

Ljudi ne verujem kako ste nas ocrnili...mislim na farmaceute...ko vam je napunio glavu svim tim stvarima???Ovo vam je sada dokaz da i farmosi znaju sta je NET!!!
Sto se tice bombe ljudi samo zovite...nama se bas zadesilo na Informatici(shit), ali smo gubili matis kod one krave Rakocevicke(extra)!!!!Inace mislim da znam ko je zvao...ali naravno to je tajna!!!
Sto se tice prof. mislim da je Kljajic kreten i ne podnosim ga kao ni srpkinju Olju(drolju)...za Antica (Nebojso) nemojte da se bunite on je jedini prof. kod koga je opustencija i svi imamo 5...A latinka Milena(plava sa teglama) je kako kad iritira me sto se folira kad glumi strogocu...inace nije toliiiko losa!!!
NADAM SE DA PRIMATE PORUKE OD FARMACEUTA!!!!!!!

Sto se tice bombe ljudi samo zovite...nama se bas zadesilo na Informatici(shit), ali smo gubili matis kod one krave Rakocevicke(extra)!!!!Inace mislim da znam ko je zvao...ali naravno to je tajna!!!
Sto se tice prof. mislim da je Kljajic kreten i ne podnosim ga kao ni srpkinju Olju(drolju)...za Antica (Nebojso) nemojte da se bunite on je jedini prof. kod koga je opustencija i svi imamo 5...A latinka Milena(plava sa teglama) je kako kad iritira me sto se folira kad glumi strogocu...inace nije toliiiko losa!!!
NADAM SE DA PRIMATE PORUKE OD FARMACEUTA!!!!!!!

koje si ti odeljenje...verovatno cetvorka...?

Ortak(boxy_yXy),ti to pokusavas da nam dokazes da ima NET pa za svaki slucaj saljes 2 poruke?Pa to mozes i sa 1 da nam dokazes...Matematiku mi predaje Zorica Rakocevic(crkla dabogda),a biologiju Beljin.Za zezanje je odlican i Ivin(istoricar).On je kralj nad kraljevima.On je cak i prvi cas kasnio,a kod njega svaki drugi cas gubimo.Likcina je najveca.A ti brate farmaceute,nemoj da lupas.Ja sam ucionica pored vas i vidim sta radite.Brate,na odmoru,vi umesto da izadjete napolje da se zezate,vi ucite.Zato TISINA.A i profesori vas hvale,farmacuti ovo,farmaceuti ono.TISHINA I STREBAJTE..........

E pa stvarno ne mogu da verujem, koji ste vi hejteri...ja sam farmaceut, prva godina i NISAM STREBER, i nije mi jasno zasto mislite da su svi farmaceuti streberi? ja prva mrzim polovinu mog odeljenja zbog toga sto im je jedina tema za razgovor skola itd...

pa zasto onda imAS samo1 jedinu poruku owde...?salim se bre,mozda ti nisi streber,eto izdwajas se od te tvoje wecine,al oni..eto,zato JA kazem farmaceuti su streberi....BAS Zato sto ih je i wise od pola odelenja!!!!!

E brate NiKoLaG nesto mi zaza NET pa mi se poslalo 2 poruke tj. pokusavao sam sa izmenom ali nije htelo da se posalje pa onda otisle 2!!!Clear?!
Sto se tice toga sto nisam na NET-u po ceo dan to je zato sto imam dial-up konekciju pa mi nestali sati!!!!Inace ne strebam po ceo dan blejim napolju!!!!
A sto se tice mog odelenja ono je sanitarac za FI-3!!!!
Sonja92 zasto mislis da sam 4????

Back