Medicinska na Zvezdari

Ma ortak,opusteno,ja se samo malo zezam.A za farmaceute,ne kazem ja da su svi strebercine,ali oko 90% farmaceuta u svakom razredu su nevidjene strebercine.Pa sko u vasem smeru bas niko nije streber,zasto vas profesori onoliko hvalllleeeeeeee?A seceru,sta ti mislis zasto?

Pa mozda nas vasi profesori hvale, a nasi govore svasta o nama, npr da u zivotu nisu imali gore farmaceute, da smo naduvani, da su i ms i st bolji od nas...a da ne pricam sta sve engleskinja nije rekla za neke pojedince iz mog odeljenja.

Ma kontam ja de se ti zezas...i nekazem da nisu svi strebosi...ima strebosa ali u mom odelenju ne toliko koliko u drugim odelenjima!!!Inace prof. hvale kolektivno farmaceute a ne pojedinacno odelenja!Koliko se puta desilo da dodje prof. i kaze kako smo gore uradili kont od sanitaraca(tacnije Rakocevicka i Latinka)...jedino normalno odelenje farmaceuta je ja mislim moje!Sashka potvrdi!!!!!

e onda si ti moj cowek..ne brini shwatam te..ako ne lazesh owde na forumu,posto ima i foliranata..ona si KRALJICA! I meni je bitno samo da prodjem..a kako me nerwiraju owi iz mog odelenja samo traze za prosek..**** ih on!

strashno:roll: neko nije swestan da ce jedinicama samo sebi nashkoditi,jednoga dana ce trebati da se zaposli,da radi neki chestit posao waljda ali nece moci ochigledno zbog chega..kapiram da nekoga shkola ne zanima,pa niko ne woli da uchi,ja prwa,ali da neko misli da je cool i in imati kechewe,ne kapiram stwarno..:roll::roll: owa danashnja omladina (jest da i ja spadam u nju) nikako mi nije jasna...

Ma jeste,brate,danas je u modi imati 5-10 kecheva.Pa i ja imam kecheve,pa se ne ku.chim.Ma boli me uvo,ja samo kazem da su farmaceuti u celini(kad se sve sabere i oduzme) najveci streberi kad se pogledaju sva 4 smera.THE END
RASPUSTTTTTT!!!!!!!! NAPOKON,ODOH U PROVOD,A VI SE RASPRAVLJAJTE O FARMACEUTIMA,J....LI VAS ONI.
Evo jedan vic:Bio Sloba na putu i prisralo mu se! Stane on i zakuca na vrata najbliže kuće, kad izlazi ciga:
• Dobar dan, gos'n predsednik!
Sloba će:
• Jel' mogu do toaleta, odužiću se?
• Nema problema! - reče ciga ponosno.
Završi Sloba, dade cigi 100 maraka i ode. Dođe kući i ispriča Miri:
• Bre, Miro, bio sam u WC-u kod jednog cige, kad ono, šolja sva od zlata!
Mira će na to:
• Ne verujem ja u tu priču!
• Ajde da vidiš! - i odoše oni.
Tek što je Sloba zazvonio, izlazi malo ciganče i smejući se, vikne:
• Ćaleeee! Evo ga onaj što ti se posrao u trubu!

Ja se uopste ne ponosim svojim ocenama (mislim na keceve), samo hocu na neki nacin da dokazem vama (koji pljujete farmaceute i govorite da smo streberi) da ima i onih koji to nisu, i cinjenica je da je svaka generacija sve gora i gora...

Brawo za wic....
Aj was 2 gore ne smarajte!
Bolje da ima kecewe,nego da se od pocetka godine kurchi i prawi streber,i onda i kad ne zna,na lepe oci tj . na staru slawu dobije dobru ocenu...imammilion takwih streberchica u odelenju......raspust je poceo,odmor za dushu,uziwancija...a was 2 streberke ucite!

Brawo za wic....
Aj was 2 gore ne smarajte!
Bolje da ima kecewe,nego da se od pocetka godine kurchi i prawi streber,i onda i kad ne zna,na lepe oci tj . na staru slawu dobije dobru ocenu...imammilion takwih streberchica u odelenju......raspust je poceo,odmor za dushu,uziwancija...a was 2 streberke ucite!

ma super si.nishta naguraj jedno 10 komada pa padni godinu shta drugo da ti kazem.ja cu pomalo da uchim na raspustu pa cu proci godinu i uziwati kako treba,a ti se sad iza*ebawaj maximalno,potrudi se da knjigu ne taknesh pa kad se wratish naguraj josh malo jedinica,a onda kad se swi budu za*ebawali u avgustu ti bubachi.ili josh gore u septembru.i onda budi KUL.i shmeker.:roll:

ma super si.nishta naguraj jedno 10 komada pa padni godinu shta drugo da ti kazem.ja cu pomalo da uchim na raspustu pa cu proci godinu i uziwati kako treba,a ti se sad iza*ebawaj maximalno,potrudi se da knjigu ne taknesh pa kad se wratish naguraj josh malo jedinica,a onda kad se swi budu za*ebawali u avgustu ti bubachi.ili josh gore u septembru.i onda budi KUL.i shmeker.:roll:
Ae ne smaraj me,do sad sam bio COOL sa tobom,a ti si se odjednom okrenula protiw samo tako....ma bubachi bubachi..i posle kad kazem da ste ti i Zana postale shtreberke...wi MA NISMOO DE MI....a ni ti nisi neki VUKOVAC pa da mi s0lish pamet...pozabawi se swojim kechewima.....ici cesh i ti fiziku u awgust ne brini,sreshcesh se ti s WoTjkic0m

Ae ne smaraj me,do sad sam bio COOL sa tobom,a ti si se odjednom okrenula protiw samo tako....ma bubachi bubachi..i posle kad kazem da ste ti i Zana postale shtreberke...wi MA NISMOO DE MI....a ni ti nisi neki VUKOVAC pa da mi s0lish pamet...pozabawi se swojim kechewima.....ici cesh i ti fiziku u awgust ne brini,sreshcesh se ti s WoTjkic0m

hahahahahahaha nasmeja me stwarno:lol: ja se okrenula protiw tebe?mozda zato shto sam konachno uwidela kakaw si lazow i folirant:roll: ali to wishe nije ni wazno..nisam znala da shtreberi padaju na poprawni hahahahha:mrgreen::mrgreen: ja wukowac nisam,a ni shtreber,saswim sam swesna swojih ocena,pritom sam swe jedinice poprawila (ukljuchujuci fiziku) tako da mozesh samo da se nadash da cemo se sresti u awgustu,mozda cemo se sresti negde u basu,kad budem ishla na bazen a ti kod dobrile...hahahahaha pa crkni od ljubomore ako hocesh kad si tako zawidno bolestan:roll:

Ma gde ste,macici,sta ima.Pa dobro vam kaze ova (pri)MadonaGirl,daj lakse malo,nemojte zbog ovog foruma krv da prolivate,nije vredan toga.Pa nemojte se svadjati,deco,pa to nije dobro po vas,mislim stvarno.Umesto sto se svadjate,izadjite negde,a ko je streber,neka ponese knjigu.Pa zar nije tako?Pa ako si barem malo snalazjiv mozes i da dzuskas i da strebash,jel tako.Ajde,opusteno.Evo josh neki vicovi:Kako glasi talibanska uspavanka?"Džihad, džihad, četir' noge..."
Ko su 2 najveca genija u srpskoj istoriji? Milosevic i Tesla.Tesla je izmislio struju,a Milosevic izolaciju
Sta rade 3 pileta u kafani? Piju, piju, piju, piju, piju..
Dosla Crvenkapa kod bake na Kosovu pa vice is sveg glasa;
- "Bakooooooo, bakooooooooo, bakoooooo!"
Odjednom iza ugla dopre glas;
- "Sta se deres, baka se odseljio!"

Back