Medicinska na Zvezdari

Ewo josh jednog farmaceuta...:)) Widish kako su nas ispljuwali...c,c,c...:))) Btw, shkola je super, drushtwo josh bolje, a ako se josh i zaljubish kao ja...:))) Swe ti je super... Ewo, da ti kazem, da ako mislish da nishta ne uchish, mozesh da prodjesh 3,00! Moj drug iz odeljenja je trebao da padne godinu, pa samo na poprawni iz dwa predmeta,(latinskog & xemije) i na kraju je 27.-og doshao po swedochanstwo, ne znam ni na koju foru, ali dechko je proshao 3,33! Tako da...:) Boxy ti je wec swe rekao, samo ja bix josh dodala da se ne uplashish Milke, xemicharke, ona je zena carica, samo tako zna da zaplashi na pochetq, ja sam je mrzela, jer sam kod nje dobila prwog keca u srednjoj! A onda su pocheli da se nizu i iz drugix predmeta!:)) Kod nje sam mislila da cu imati keca na polugodishtu, a posle sam imala ocene za 3, ali mi je zakljuchila 2. Ali, prwa ocena u drugom polugodishtu kod nje bila mi je chetworka..:))) Shto se tiche fizike... Kljaja ce ti predawati... Nemojte da se opushtate kod njega.. On owako deluje kao super profesor, al' kad ti zawuche kontrolni... Boxy, slazesh se sa mnom??:))) Ja sam kod njega trebala na poprawni, poshto nijednu dwojq na kontrolnom nisam dobila, swe je bilo 1 na 2... Ali, moja drugarica Beka i ja smo imale isti sluchaj, bile smo najaktiwnije na chasowima, imale smo najwishe plusewa, i zato nas nije oborio...:)) Eto, imala sam srece... Boxy, weeeeeeeeelikiii pozzzzzzzzzzzzzzzz za tebe!:)

E ako ti trebaju knjige prodacu ti ja!!!!Pretpostavljam da ce ti vecina profa biti ista ali mozes da sacekas!!!Ako volis da ti je sve podvuceno i sta treba da ucis dobro ce ti doci!!!Ja sam prvih mesec dana isao bez knjiga, a posle sam krenuo da ih nosim!!!Inace dobro se pazi Kljajica nije on tako dobar kao sto izgleda kad zavali kontis nijedna petica, dve cetvorke, tri trojke petnaest dvojki i ostatak kecevi!!!Inace kod nas je prvi kontrolni iz matisa bio sa rekordna 23 keca tako da navikni se na keceve i budi aktivna na casu tako ces dobro proci!!!Vecinu se slazem sa Gagom i velikli pozzzzZ za nju!!!!

Jeste, Sharic Iwana... Ali, upisala je i josh jedna, mada su nju ubacili u sanitarno, ali prebacice se! Ona se zowe Irena Wanka... Jao, ljudi, kad ce da prodje wishe owix mesec dana, da konachno widim moje drushtwo, & njegaaaaaaaaaaaaaaaaa... Jooooooooooooj.

Joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj, jupiiiiiiiiiiiii, josh malooo!!! Manje od mesec dana!! Kako je to cool!! Jedwa chekam da widim moje drushtwance!!! I miss them all!!!!!! Drugari, I love youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Shto??? Jel' puno teshka treca godina?? Ja sam chula da je druga ipak najteza!:((( Jadni mi...

Ma,nije mnogo teska,nego mi se sve smucilo od prosle godine.Jeste,druga je ubedljivo najteza,mnogo je teza od prve.Jos smo mi u drugoj imali glupo likovno,tu sam imao trojku,kod one krave,mora da se nauci 100 str :rtfm::rtfm:kad odgovaras.Sve ce mi sada biti lakse jer vise nemam predmet koji najvise mrzim-I:hahaha::thumbdown:STORIJU.A mi vise nemamo ni matu u trecoj.
:dash::dash::bye::bye:

Ja bih najradije da se vratim u 8-i razred to je ubedljivo bio najbolji razred...a u ovoj skoli ne mozemo da se slozimo za ekskurziju na jedan dan i mi ocekujemo da cemo u trecoj i cetvrtoj godini ici negde u inostranstvo???Boze kakva smo mi to generacija??????!!!!!!!!!

Ja bih najradije da se vratim u 8-i razred to je ubedljivo bio najbolji razred...a u ovoj skoli ne mozemo da se slozimo za ekskurziju na jedan dan i mi ocekujemo da cemo u trecoj i cetvrtoj godini ici negde u inostranstvo???Boze kakva smo mi to generacija??????!!!!!!!!!

Jooj,i ja bih sad opet u osmi.Moje odeljenje je katastrofa,svi se samo svadjaju,kradu jedni drugima,nismo isli na exkurziju prve dve godine,sad bi konacno trebalo da idemo u Austriju i Slovacku.

Jooj,i ja bih sad opet u osmi.Moje odeljenje je katastrofa,svi se samo svadjaju,kradu jedni drugima,nismo isli na exkurziju prve dve godine,sad bi konacno trebalo da idemo u Austriju i Slovacku.

Ma moje odeljenje je ok, ali opet ne verujem ni da cemo se u trecoj godini slozti za exkurziju!!!Mi bi trebali i da idemo na biljarenje na Goc ali ko zna da li ce i toga biti, a ja bih bas voleo da odemo negde......i da sva sreca kod nema toga da krade neko!!!
Strasno koji raspad!!!

Moje odeljenje je najbolje odeljenje na swetu!!!:) U sushtini, swako je nashao nekog sa kojim je najbolji, ali nisu to one "grupice", pa da se swadjaju medjusobno, itd.! Uopshte se ne swadjamo neshto posebno, to su swe bezazlene swadjice, shto se tiche toga, jako sam zadowoljna... Narawno, ima osoba koje kware to, tj., jedna osoba to kwari, ali to nije wredno pomena...:) A to za ekskurzije se slazem sa wama, bilo bi ekstra da odemo negde...

Back