Ewo josh jednog farmaceuta...
) Widish kako su nas ispljuwali...c,c,c...
)) Btw, shkola je super, drushtwo josh bolje, a ako se josh i zaljubish kao ja...
)) Swe ti je super... Ewo, da ti kazem, da ako mislish da nishta ne uchish, mozesh da prodjesh 3,00! Moj drug iz odeljenja je trebao da padne godinu, pa samo na poprawni iz dwa predmeta,(latinskog & xemije) i na kraju je 27.-og doshao po swedochanstwo, ne znam ni na koju foru, ali dechko je proshao 3,33! Tako da...
Boxy ti je wec swe rekao, samo ja bix josh dodala da se ne uplashish Milke, xemicharke, ona je zena carica, samo tako zna da zaplashi na pochetq, ja sam je mrzela, jer sam kod nje dobila prwog keca u srednjoj! A onda su pocheli da se nizu i iz drugix predmeta!
) Kod nje sam mislila da cu imati keca na polugodishtu, a posle sam imala ocene za 3, ali mi je zakljuchila 2. Ali, prwa ocena u drugom polugodishtu kod nje bila mi je chetworka..
)) Shto se tiche fizike... Kljaja ce ti predawati... Nemojte da se opushtate kod njega.. On owako deluje kao super profesor, al' kad ti zawuche kontrolni... Boxy, slazesh se sa mnom??
)) Ja sam kod njega trebala na poprawni, poshto nijednu dwojq na kontrolnom nisam dobila, swe je bilo 1 na 2... Ali, moja drugarica Beka i ja smo imale isti sluchaj, bile smo najaktiwnije na chasowima, imale smo najwishe plusewa, i zato nas nije oborio...
) Eto, imala sam srece... Boxy, weeeeeeeeelikiii pozzzzzzzzzzzzzzzz za tebe!