Mede i dečaci

Младић је имао 2,2 промила алкохола у крви (2,5 промила алкохола у крви
је - кома, а 3 је смрт)!

Ако је неко кривац, то су идиоти који су дозволили бир фест на Калемегдану!
Таква манифестација, требало је да се одржава на Ушћу, мада ја уопште не
видим смисао ни сврху, такве "манифестације"! :twisted:

А да је урбанистичка мафија одавно бацила око на тих 7 хектара зоо
врта, то је чињеница и зато већ годинама прогањају Вука Бојовића и бацају
дрвље и камење на зоо врт! :twisted: :twisted:

a33:
@obere da,bas se bogdanovic i oligarsi iz ds-a brinu za te zivotinje,..
a zasto nikada ne doniraju koji dinar za hranu tim "ugrozenim "zivotinjama?
Nije to naviklo da dariva, naviklo da bude darivano!
Izmestiti negde na periferiju, ili tamo gde se mora camcima, automatski bi znacilo i mnogo manji broj posetilaca, a time bi i zivotinje bile ugrozene. Koga briga?!
Mislim da se Bojovic nece dati, i da u tome treba da mu pomogne javnost, jer, zaista je divota otici sada u Zoo-vrt, sve je uredjeno i uradjeno perfektno, do moguceg maksimuma.
Sto ima i nevaspitanih posetilaca (neko je ovde vec govorio o tome), nije kriv Vuk Bojovic, jos manje zivotinje. Neki ljudi ih namerno izazivaju, tiranishu i carkaju, a to nije dozvoljeno.
Iskonski strah coveka je strah od smrti, tako je i kod zivotinja. Znaci, samo reaguju onako kako im nalaze prirodna borba za opstanak.

Znači, bio je mortus pijan...vrlo verovatno malo qrčenja u alkoholisanom stanju je dovelo do tragedije. Inače znam gde je to mesto, sam sam na njemu stajao, samo potpuno trezan.
Moguće da ga je i neko gurnuo u tom pijančenju, ali je to sve nagađanje.
Najverovatnije nesrećena slučaj, ali poželjno je isti iskoristiti da se stvari promene i poprave.

Strela:
Младић је имао 2,2 промила алкохола у крви (2,5 промила алкохола у крви
је - кома, а 3 је смрт)!

Ако је неко кривац, то су идиоти који су дозволили бир фест на Калемегдану!
Таква манифестација, требало је да се одржава на Ушћу, мада ја уопште не
видим смисао ни сврху, такве "манифестације"! :twisted:

А да је урбанистичка мафија одавно бацила око на тих 7 хектара зоо
врта, то је чињеница и зато већ годинама прогањају Вука Бојовића и бацају
дрвље и камење на зоо врт! :twisted: :twisted:
Ma ne treba ni na Ušću, šta, jel' treba neko pijan da padne u reku?!

*BILJA*:
Nije to naviklo da dariva, naviklo da bude darivano!
Izmestiti negde na periferiju, ili tamo gde se mora camcima, automatski bi znacilo i mnogo manji broj posetilaca, a time bi i zivotinje bile ugrozene. Koga briga?!
Mislim da se Bojovic nece dati, i da u tome treba da mu pomogne javnost, jer, zaista je divota otici sada u Zoo-vrt, sve je uredjeno i uradjeno perfektno, do moguceg maksimuma.
Sto ima i nevaspitanih posetilaca (neko je ovde vec govorio o tome), nije kriv Vuk Bojovic, jos manje zivotinje. Neki ljudi ih namerno izazivaju, tiranishu i carkaju, a to nije dozvoljeno.
Iskonski strah coveka je strah od smrti, tako je i kod zivotinja. Znaci, samo reaguju onako kako im nalaze prirodna borba za opstanak.
slazem se,.
ja sa pito postoji li neka peticija protiv izmjestanja zoo vrta,.
imaju oni svoj sajt,.,.

medved_bg:
Pa, neka padne ako mu se pada! Ako su pijani ili drogirani. Krivicno delo je ako ih neko tamo ubaci, potopi.
Mislim, odrzavanje bilo kakve manifestacije u blizini Zoo-vrta, dodatno uznemiruje zivotinje.
Na to je Bojovic vec upozoravao.

a33:
slazem se,.
ja sa pito postoji li neka peticija protiv izmjestanja zoo vrta,.
imaju oni svoj sajt,.,.
Peticija ce verovatno biti pokrenuta.
Nece DOS-ovcima ovo proci tako lako kako misle. Ovo trazenje izmeshtanja.
Ako negde vidim da je vec pokrenuta, postiram i ovde, pa da potpisujemo:)

medved_bg:

Па то сам и рекла у другом делу реченице, да уопште не видим смисао те "манифестације", осим да неко стрпа знатну лову у џеп!
Иначе што се ушћа тиче, ако се сећаш, пре пар година и без бир феста,
упало је четворо младих људи с колима у Саву и утопило се!

Део текста из данашње "Политике" и реченица која је за Риплија!!! :shock:

Градска управа: Бојовић изнад закона и струке

Поводом трагедије на Београдској тврђави саопштењем се јуче огласила Градска управа, која је жестоко напала Бојовића.

„Потпуно је невероватно да директор зоолошког врта Вук Бојовић ову трагедију користи за неутемељене нападе на градску власт, Завод за заштиту споменика културе, посетиоце, младе који посећују манифестације на тврђави, дакле, на све, осим што ниједном ни овим поводом не поставља питање сопствене одговорности. Питања дефинитивно морају да се поставе:

Да ли Вук Бојовић и даље, захваљујући медијској подршци, може да буде „држава” за себе? Ни са ким из надлежних институција не жели да разговора. Ни стручне организације које се баве заштитом животиња, ни ветеринарске службе, нису довољно компетентне да оцењују његов рад.

Да ли је ико знао да он у зоо-врту држи животиње убице? Да ли су његови аранжмани са људима који су му уступали или продавали животиње које су пре тога убијале, познати било ком другом осим њему?

Да ли је могуће да директор зоо-врта, који на свако помињање могућности да се део зоо-врта, управо са опасним животињама, исели из центра града, реагује псовкама, лажима, нападима? Да ли са Београдске тврђаве треба протерати манифестације, посетиоце, затворити тврђаву и држати отворен само зоо-врт?

Град Београд је последњих година уложио стотине милиона у Београдску тврђаву. Како је могуће да не улаже ништа у зоо-врт?

Могуће је, јер Вук Бојовић не жели ни са ким да разговара, не дозвољава улазак стручњацима Завода за заштиту споменика, представницима града, никоме.

Вук Бојовић лаже када каже да се било коме обраћао за помоћ око зоо-врта. Вук Бојовић никоме не полаже рачуне, а мораће. Шта је радило обезбеђење зоо-врта, ако већ знају да се на спољним бедемима окупљају посетиоци и да су за време великих манифестација животиње узнемирене? Зашто су у таквим кавезима који су најдоступнији смештене управо животиње убице?

Да ли је Вук Бојовић изнад закона, струке, интереса града, интереса грађана? Најсигурнији начин да се трагедије избегну јесте пресељење зоо-врта на другу локацију, а на постојећој задржавање само дела ситних животиња, или већ оних којима не смета толико да живе у центру града, стоји између осталог, у саопштењу.

Hahaaaa! Pa taj novinar je tek pajser.Bolje onaj ko ga je zaposlio u politici da se zapita ima li taj kreten veze sa strukom.

""""Да ли је ико знао да он у зоо-врту држи животиње убице? Да ли су његови аранжмани са људима који су му уступали или продавали животиње које су пре тога убијале, познати било ком другом осим њему?"""""

Provali ti ovo?Pa ima li taj novinar blage veze sa zivotom???
Pa minimum 50% zivotinja u svakom zoo vrtu su opasne po coveka cak i mnogi biljojedi.Sta taj ocekuje da kad upadnes u kavez medveda da ti ovaj pruzi prvu pomoc. Pa jel taj video nekada na tv-u snimke iz ZOO vrtova u inostranstvu gde zivotinje ako navataju posetioca kroz resetke krenu da ga kidaju.Takvih snimaka je bilo gomila na svim televizijama.

Новинар је само пренео шта је неки дебил из градске владе изјавио!
Штета што не кажу име тог "генија" који је дао ову изјаву!

Back