Dr.Torrente
Zainteresovan član
- Poruka
- 314
NatasaNatasa:Meni je samo nejasno da nije bilo ni jednog, ama baš ni jednog očevidca ....
pa bio je onaj ko ga je verovatno i gurnuo dole ali glupo bi bilo da se javi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NatasaNatasa:Meni je samo nejasno da nije bilo ni jednog, ama baš ni jednog očevidca ....

Obersturmfuehrer:zoo vrt i treba da se izmesti, a ne da zivotinje zive u centru grada u kavezima 2x2
Nije to naviklo da dariva, naviklo da bude darivano!a33:@obere da,bas se bogdanovic i oligarsi iz ds-a brinu za te zivotinje,..
a zasto nikada ne doniraju koji dinar za hranu tim "ugrozenim "zivotinjama?
Ma ne treba ni na Ušću, šta, jel' treba neko pijan da padne u reku?!Strela:Младић је имао 2,2 промила алкохола у крви (2,5 промила алкохола у крви
је - кома, а 3 је смрт)!
Ако је неко кривац, то су идиоти који су дозволили бир фест на Калемегдану!
Таква манифестација, требало је да се одржава на Ушћу, мада ја уопште не
видим смисао ни сврху, такве "манифестације"!![]()
А да је урбанистичка мафија одавно бацила око на тих 7 хектара зоо
врта, то је чињеница и зато већ годинама прогањају Вука Бојовића и бацају
дрвље и камење на зоо врт!![]()
![]()
slazem se,.*BILJA*:Nije to naviklo da dariva, naviklo da bude darivano!
Izmestiti negde na periferiju, ili tamo gde se mora camcima, automatski bi znacilo i mnogo manji broj posetilaca, a time bi i zivotinje bile ugrozene. Koga briga?!
Mislim da se Bojovic nece dati, i da u tome treba da mu pomogne javnost, jer, zaista je divota otici sada u Zoo-vrt, sve je uredjeno i uradjeno perfektno, do moguceg maksimuma.
Sto ima i nevaspitanih posetilaca (neko je ovde vec govorio o tome), nije kriv Vuk Bojovic, jos manje zivotinje. Neki ljudi ih namerno izazivaju, tiranishu i carkaju, a to nije dozvoljeno.
Iskonski strah coveka je strah od smrti, tako je i kod zivotinja. Znaci, samo reaguju onako kako im nalaze prirodna borba za opstanak.
Pa, neka padne ako mu se pada! Ako su pijani ili drogirani. Krivicno delo je ako ih neko tamo ubaci, potopi.medved_bg:Ma ne treba ni na Ušću, šta, jel' treba neko pijan da padne u reku?!
Peticija ce verovatno biti pokrenuta.a33:slazem se,.
ja sa pito postoji li neka peticija protiv izmjestanja zoo vrta,.
imaju oni svoj sajt,.,.

a33:treba da odgovaraju oni koji su krivi za pad toga mladica,.
ako ga je neko gurnuo,onda taj koji ga je gurnuo,..
a ako je sam pao,onda je to nesrecan slucaj,.
cekam tu peticiju,.pa da potpisem*BILJA*:Peticija ce verovatno biti pokrenuta.
Nece DOS-ovcima ovo proci tako lako kako misle. Ovo trazenje izmeshtanja.
Ako negde vidim da je vec pokrenuta, postiram i ovde, pa da potpisujemo![]()
Trebao je da ponese neko pivce i za medvediće...medved_bg:Biljo, misliš da nije bilo Birfesta, medvedi bi ga iskulirali?
Primljeno k znanju...medved_bg:Ova medvedica voli, za ove tajlanđanske ne znam...
Ali ako mi tresne na leđa u 5 ujutru, morao bi više da se potrudi od ponekog pivca...

medved_bg:Ma ne treba ni na Ušću, šta, jel' treba neko pijan da padne u reku?!
NatasaNatasa:Ma i ti medvedi su bili iziritirani jer su ih gadjali koječime ....