moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 31.342
Hahaha ...možda šteti prostati? : )Када се стигне до тих помагала боље је окренути се боћању.
Hahaha ...možda šteti prostati? : )Када се стигне до тих помагала боље је окренути се боћању.
neЈе л' је мажеш некад смед?
Да се, онако...улепи?
Znam da stariji ljudi kad dobiju najblažu impotenciju piju svakog dana po 5 mg cijalisa/tadalafila i to kao po priči baš dobro radi.Да ли конзумирате (питање за мушкарце и мушке) мед и орахе, тј. да ли ваша јача половина (питање за жене, женке и девојке и бабе) конзумира мед и орахе и какви су резултати са, а какви без конзумације меда и ораха (негде се каже ораса, али то ми је много смијешно)?
Има ли неких замена за мед и орахе?
У серији "Срећни људи" неко је треб'о да торба ликушу коју глуми Снежана Савић (ваљда Вуле, не сећам се), и конобар је донео...сад..не сећам се тачно али...гушчју џигерицу, остриге и још неке ствари.
Пошто нисмо баш толики ноблес да једемо гушчје џигерице и остриге, рачунам, мед и ораси раде за сиротиљу.
Има ли неке вајде или је то мит?
(Нина отворила неку тему о меду, па ми паде ова тема на памјет вјечнају)
Ne.Да ли конзумирате (питање за мушкарце и мушке) мед и орахе, тј. да ли ваша јача половина (питање за жене, женке и девојке и бабе) конзумира мед и орахе и какви су резултати са, а какви без конзумације меда и ораха (негде се каже ораса, али то ми је много смијешно)?
У серији "Срећни људи" неко је треб'о да торба ликушу коју глуми Снежана Савић (ваљда Вуле, не сећам се), и конобар је донео...сад..не сећам се тачно али...гушчју џигерицу, остриге и још неке ствари.
Пошто нисмо баш толики ноблес да једемо гушчје џигерице и остриге, рачунам, мед и ораси раде за сиротиљу.
Ne.
Koristim Testosteron intramuskularno.
Imam potenciju kao 18ogodišnjak.
Redovno vežbam jer potencija bez kondicije baš ni ne vredi.
Koji mladima ako vam to treba?Добро, ти си човек у годинама.
Нама младима је довољно мало ораха и кашичица меда.
Koji mladima ako vam to treba?
Ja sam napisao šta je delotvorno i realno.
Sad..sve ostalo..
E pa takav će i da ti bude seks-nečural.На почетку теме смо рекли:"Ништа хемија, само нечурал, бајо мој"
![]()
E pa takav će i da ti bude seks-nečural.
10minuta i aj ćao jednom sedmično.
Sprdaš se.
Zavisi to dosta... Impotencija ne mora biti samo u glavi. Može usled nekih oboljenja.Па чему то на силу. Све што је на силу није за нас.
Хладан туш, атак на женски его- таблета да би се дигао на жену. Шта она ту уопште ради.
Verovatno čisto eksperimentisanje...Иначе, мој друг који је асистент на факултету па иде по тим студентским екскурзијама каже да невероватно много младих момака узима таблетице. Који ће то њима? Умеју ли они да се опусте и уживају? Туга...
I ovo zavisi mnogo:Па брате, када ћеш моћи више пута него када си млад?
Или сам ја имала среће или сам била са неким манијацимаИ овако матори дрндамо
више пута а не са 20.
Spamuješ sopstvenu temu
Moram da negujem svoju reputaciju spamera.Spamuješ sopstvenu temu
Upravo jedem svako jutro med i orase.Да ли конзумирате (питање за мушкарце и мушке) мед и орахе, тј. да ли ваша јача половина (питање за жене, женке и девојке и бабе) конзумира мед и орахе и какви су резултати са, а какви без конзумације меда и ораха (негде се каже ораса, али то ми је много смијешно)?
Јесте, цинк је у питању.У ствари, ваљда треба јести храну богату цинком?
Сећам се, кад сам имао корону, па ми лекар преписао гомилу неких витамина, измеђуосталог и цинк, а оно...табла јбеног цинка к'о да ћу да једем злато, а не суплемент цинка.